arkadaşlar malum yaz geliyor ben yazın motosiklet biniyorum.dolayısyla aracım yatıyor.bende rahat yatsın istiyorum.branda almak istiyorum fakat kimse tavsiye etmiyor.boya bozar die sizin görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba, tavsiye edilmemesi doğru, söylendiği gibi sakıncaları var. Ancak kaliteli bir ürün alıp, ayda en az 3-4 kere havalandırabilirsen aracını sorun olmaz. İçleri (yani araca değecek kısım) pamuklu ürün tercih edersen ve dediğim gibi havalandırabilirsen ara-sıra bir sorun olmaz...
tavanı kapatırsan yaz sonunda boyatmak zorunda kalabilirsin. önceki aracımızda başımıza geldi ordan biliyorum, bir daha brandaya tövbe ettim.
ön cama şu gümüş parlak folyo gibi olan güneşliklerden koyun çok faydası oluyor torpidonun korunmasına ve içerinin çok ısınmamasına ama sizinki uzun süreli yatacağı için ne kadar iş görür tam kestiremedim.
bende kullanıyorum araç brandası çok kullanışlı aldıgın yerden sizlerde temin edin www.ruzgarbranda.com Düzenleyen : teo_34
Bu branda kışın aracını kullanmayanlar için güzel oluyor da arkadaşlar Ben içi yünlü brandalardan alım arabanın üzerine boylu boyunca kumaş bez örtüp branda çektim kışın sıkıntı olurmu aracıma Yada yazın
Kışın ıslak bir şekilde havaların dona çekmesi durumunda araca yapışma ihtimali bir hayli fazla.Özellikle çektiğiniz kumaş bez yapışabilir.Yazın özellikle güneş altında kesinlikle brandalı şekilde bırakmayın.Boyayı yakabiliyor.Özellikle kumaş brandalar korumak yerine daha fazla zarar veriyor boyaya.Ben çok eskiden kullanıyordum ama branda açması, toplaması,temizliği tam dert.
Çok saolun arkadaşlar kış gecene kadar kullanıcam brandayı mecbur on günde bir kullanıyorum aracımı işim yüzünden
Aracınız kışın branda altında hep ıslak kalacak ve bu durum hiç sağlıklı değil.Bence kaliteli bir cila uygularsan çok daha koruma sağlarsın.Aracın uzun süre aynı yerde kalması ve üzerinin örtülmesi tavsiye edilmez.Lastikler özelliğini kaybedebilir, araç motorunun belli sürelerde çalıştırılması ve aracın hareket ettirilmesi gereklidir.Yatan ve üzeri örtülen araçlarda paslanma, egzoz sisteminde çürümeler fazlaca görünür.Fırsat buldukça aracınızı çalıştırıp kısa bile olsa hareket ettirmenizi tavsiye ederim.