arkadaşlar herkese selamlar aracımı aldığımda ön kaput boyalıydı şu an 3 kapısı daha boya isiyo derin çizikler var sizce kısmen mi boyamalıyım yoksa komplemi ne dersiniz komple boyanekadardır yada 3 kapıyı vakumlayıp düzeltmek yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kapılar tek başına boyanmaz renk farkı olur çizik halinden daha kötü durur.1000 ytl civari komple boya yaptırablirsin. ancak benim fikrimce çizikler için boya yaptırma hem masrafı çok hemde aracının değerini düşürürsün...
istanbul trafiğinde aptalın biri gelir vurur veya sürttürür,sonrada o yaptırır:d durup dururken para harcama bence.çizik beyaz arabada belli bile olmaz.okadar üstüne düşme yokmuş gibi davran Düzenleyen : cephun
araba 2006 model ve beyaz istediğin parçasını boyatabilirsin renk farkı olmaz beyazın en başlıca özelliği budur renk farkı olmaz 2 senelik boya boyada yeni komple boyatmana deymez
içine sinmiyorsa boyat.. ikinci elde değer kaybeder belki ama sağlık olsun.. içine sinmeden binmektense boyatır gönlünce binersin benim düşüncem bu.. değeri düşecek diye yamuk yumuk arabaya binen çok insan da var .. o da ayrı konu
bu aracın kapıları derin çizik darbesi almış. satmaya kalksan böylede değeri düşük gidecek .boyatsanda düşük gidecek. bence çizik yerlerin fotosunu yakından çekin .ve boyatın. boya işlemini zamanla unutursunuz ama çizikler hep ben burdayım diyecek. aynı zamanda paslanma durumuda olmaz.
rutuş yöntemiyle kapatılır aslında ama iyi bir ustalık lazım ona...mesela şimdi rutuşla çizikleri kapatacaksın.2 gün sonra tekrar bir rutuş geçeceksin,1 hafta sonrada pasta ile baya bi uğraşacaksın.eğer güzel yapılırsa ve rutuş boyasının rengi araca uyarsa hiç belli bile olmaz.
komple boyat bence yamalı durmasın aracın boyatmadan önce fotoları falan çekersin satarken gösterirsin...
2006 model bir araba komple boyanmaz boyansa bile satamaz satsa bile nerdeyse yarı fiyatına gider hangi akla hizmet anlamdımki beyaz arabada renk farkı olmaz hele hele 2006 modelde boyancak parça boyanır sonra komple pasta cila çekilir fark falan kalmaz