Merhaba , aracımı 2017 de aldığımdan beri 1 kere pasta cila yaptırmıştım şu an çizik ve taş izi epey oldu araçta bakım yaptırmak için Ankara Mamakta bir yer buldum herkes beğenmiş yorumları güzel işçiliği de resimlere bakıldığında gerçekten iyi 450 tl ye Kil temizliği Yüzey hazırlama Hale ve hologram giderme Menzerna 400 kalın pasta Kılcal çizik giderme Menzerna 2500 ince pasta Menzerna 3800 cila uygulaması Jant demir tozu temizliği Cam kaydırma cilası Far temizliği Stop parlatma olarak paket fiyat sunuyor. Bu fiyat uygun mu bu uygulamadan sonra cilayı 6 ayda bir yaptırmak yeterli mi? Bir de 1 veya 2 yerde kuş pisliğinden veya güneş yanığından renk gidiyor cok goze batmasa da buna bu uygulamaların zararı olur mu ? Herkese teşekkürler şimdiden
İşçilik iyiyse sonuç güzel olur. Ben yıkama sonrası hızlı cila kullanıyorum, konsantre ürünle gayet uyguna geliyor.
Bu yazılanların hepsini yapıyorlarsa ve menzerna ürünleriyle yapıyorlarsa fiyat çok çok uygun. Eğer kuş pisliği yanığı ve güneş yanığıyla başınız dertte ise zemin bu kadar düzeldikten sonra üstüne seramik kaplama tavsiye ederim
Seramikle beraber paketi full paket arac motor temizliği ile 1200 ona şu an gücüm yetmiyor malesef. Ama güneş yanığını giderip çiziklere iyi gelir giderir inşaAllah. Yorumlar için teşekkür ederim başka fikri olan varsa alabilirim.
Paket ve fiyat fena değil ancak naçizane tavsiyem cam kaydırma cilasını çok da yaptırmamanız.. bir süre sonra kullanım ömrü doldukça etkisini kaybediyor ve yağmur suyu bu sefer hepten cama yapışıyor, bulaşık bulaşık kalıyor ve tekrar yaptırmak zorunda kalıyorsunuz. Daha önce uygulatmıştım ve yaşadığım olay.. malzemeden malzemeye fark eder mi bilmiyorum ancak sadece o uygulamayı tekrar araştırmak faydalı olacaktır
Merhaba. Fiyat gayet uygun. Bu fiyata yaptiran herkesin memnun kalmasi şaşırttı beni açıkçası. İşlemi ne zaman yaptiracaksınız? Sonucunu açıkçası merak ettim. Ben de şunu sorayım üstatlara. Bu işlem netice itibariyle vernikten yiyecek. Mikron değerini düşürecek. İlk başta yüzeysel çizikler, paslar vs.. gideceğinden cezbedici gelecek. Fakat bu incelmiş boyayı/verniği nasil koruyacağız? Her yikamadan sonra hizli cila mı atmak gerekir?
Menzerna ürünleri ve yapılacak işlemlere göre fiyat uygun. Son dönemde detay ürünlerine oldukça zam geldi, özellikle de ithal ürünlerin fiyatları uçtu gitti.
400 lira çok uygun bu fiyata çok özen gösterileciğini düşünmüyorum açıkçası( manzerna orta derecede ürün herkes ondan yapıyor ) 1200 lira seramikle yapacaklarsa borç harç seramikli yaptırmanı çok tafsiye ederim uzun ömürlü oluyor araç kolay kolay pislenmiyor ayrıca daha iyi koruyor bende geçen sene 850 tl ye yaptırmıştım iyi bi marka 2 ay da bir cila gerekiyor hareler için 6 ay demelerine bakma öyle bişey yok, seramikli 1200 demişlerdi yaptırmadığıma pişmanım
Bu ayın son gününe randevu aldım gidenler hep lüx araçlar yani mercedesler bmw ler vs var bi tane hyundai gördüm instagram sayfasında. Daha önceden gelip kapının önünde yapmıştı bi arkadaş hic beğenmemiştim bu sefer nasip oraya bakalım. Hocam kıbrıskoyundeymis dükkanı malzemeleri is sonrası resimler yorumlar güzel olunca konuştuk iyi birisine benziyor sohbet eşliğinde yaparız kafanıza takılanları da konuşuruz dedi ilgi alakası da şimdilik iyi inşaAllah iş bittikten sonra beğenir mutlu ayrılırız
Bu benim de merak ettiğim bi konu ama cila hic yapmadığım icin cizik ve tas izi yoğun biraz da sönük rengi artık bir de güneş yanığı başlangıcı olunca küçük de olsa en azından gerekli olduğunu düşündüm. Burada mi okudum hatırlamıyorum sık sık yapılırsa zararı oluyormuş ancak 2 senede bir veya 3 senede bir atılan pastanın boyada aşırı bir sıkıntı çıkarmayacağını açıklamışlar bilgisi olan bir arkadaş
Onur taniyorum ama direk olarak iş yaptırmadım...arkadaş ortamından duyduğum, eli temiz düzgün bir esnaf kardeşimiz