Hayirli gunler arkadaslar arac 2006model getz memlekte geldim malum koye de gidelim dediler 5kisi bindik arabaya ama rampada dur kalk yaparken titriyor ve stop ediyor mecbur el frenini cekiyorum deviri 2binin ustune getirip kalkiyorum da zzor bela gidiyor hele biraz hizimi aliym duzlukde 2ye takiym rampaya geldimi gine kesiliyor araba kucuk kasa 1.5 motor neden yemez anlamadim buyuk bir sorunmudur acaba
Yokmudur.bi bilgisi.olan her arabada yaparmi yoksa ne biliym baski.balatami degismesi.lazim.nelerden kaynaklanir acaba saolun simdiden
devir yükseliyor ama aynı oranda araç bağırıp gitmiyorsa baskı balatadandır. yokuş yukarı çıkarken gaza biraz yüklenin bakalım devir yükseliyor mu.
Çok ihtimal var aldığın yakıt sorunlu olabilir hava filtreni kontrol et tkanmiş olabilir açınca yağ falan varmı bak akışmetreyu görsel olarak kontrol et şimdilik ön incelemen gerekenler bunlar.
Abiler rampada aracin devri yukselmiyor zaten gaz yemiyor bogulup stop ediyor ama duz yolda bazen atiyorum 80le gidiyorum 4.vitesde gaza yukleniyorum devir 2binden 3500e firliyor hiz hala 80de kaliyor bosa donuyor sanko motor bu baski balatadanmidir
Saol abi ozaman normal yoldaki baski balatadandir rampa daki sıkıntı dizellerin sorunu heralde cunku benzinli getz yanimda tikir tikir cikiyordu
dizel getz in hatırı sayılır bir motor gücü var motorda bir bakımsızlık yada problem olmadıkça her rampayı çok kolay çıkar aslında, devir artmıyorsa gaza bastıkça gitmiyorsa ya vites büyük geliyordur ya klima açıktır ya bakım zamanı yaklaşıyordur. benzinli 1.4 getz e bakarsak hızını iyice almadıysa rampayı çıkarken içinde 4-5 kişiyle 3000-3500 devirle ancak çıkar, ama dizel getz 1500 devirde gücünü vermeye başlaması lazım dizelde tork daha yüksek birde dizelde güç benzinliye göre daha alt devirlerde daha fazla elde edilebiliyor çünki, suzuki swift gibi vw polo gibi pekçok arabanın zorlandığı dik yokuşlarda yapılan kalkışlarda içinde 2-3 kişi yolcu ile getz çok pratik kalkışlar yapabiliyor hem ön bölümünün arkaya göre ağır olması nedeniyle kolay patinaja düşmüyor hemde motor gücü zor şartlara iyi yetiyor. Motor bayılıp araba gidemiyorsa klimayı kapatıp denemek lazım hava filtresi kirli olabilir yakıt kötü olabilir değişik bir sıkıntısı olabilir, ama motor dönüyor devirleniyor ise ve araba motor devirlendiği halde yerinde sayıyor ve gidemiyorsa debriyaj kaçırıyordur.
bende giresunluyum. tahminimce senin köyde bayırlar diktir. eğer aracın 3 silindirse çok dik köy yollarında 5 kişiyle kalkışta yada yollar bozuksa çok yavaşlamaktan ötürü motor bayılınca titreme silkeleme yapabiliyor. ben daha önce 2005 admire dizelle köye gitmiştim. köyde dik rampa kalkışlarda devirli kaldırıyordum aracı. yada rampa çıkarken pek 1700-2000 devirin altına düşürmemeye çalışıyordum. ancak senin söylediğin gibi hiç stop etme sorunu yaşamadım. aracın huynu suynu ve yolların bozuk ve dik olması sebebiyle rampa başına geldiğimde mutlaka aracı 1. vitese alıyordum. ayrıca 4. viteste devirin birden artıp hızın sabit kalması büyük olasılıkla baskı balatadandır.
Arac 3silindir degildir tahminimce getzin en dolusu sunrofflu 4disk frenli olandan ama belki motorda sknti olabilir 160binde neticede saolun yorumlariniz icin