arkadaşlar hundai i20 1.2 benzinli aracımın 15000 km bakımı geldi hatta geçti şehir dışında olduğum için yaptıramadım şimdi 15000 km yi 1000-2000 km geçse bakım için sıkıntı olur mu garantiyle ilgili pürüz yaşarmıyım bakımı geç yaptırdın gibilerinden ? birde araba kalkışlarda titriyor inanılmaz bir titreme bu sorun çok azdı ama büyüdü geçen gün yokuştu araba çıkamayacak kadar oldu korktum beni yarı yolda bırakacak diye bu sorun nedir benden kaynaklımı garantiye girer mi girmez mi ?
garantiye girmesi gerekir yaşadığınız titremenin fakat bakım süresini geçirmeyin bu titremeyi bildirin. sonra geç geldiniz bakıma vs demesinler.
hocam 16500 kmye geldi aradim cok gecirmeyin dediler 1500-2000 km onemli degil dedi servisteki bayan ama sorun sanzumanla alakaliolabilir mi ki sadece 1.vites ve kalkista oluyoroda her zaman degil
Dün Hyundai era 1.4 benzinli aracım için bakım fiyatı aldım.Sanayi 1400 lira.1 tanesi malzemeler benden olunca 350 lira işçilik alırım dedi.Malzemeler ne tutar bilmiyorum.Çorlu servis 1910 Afyon servis 1710 Isparta servis 1300 lira fiyat verdi.Bosh Car servis ise bosh parça kullanıldığında 2100 lira dedi.Tavsiyeniz.Şimdiye kadar bakımlarını hep serviste yaptırdım.
Servisler arasındaki fiyat farkı polen filtresinden kaynaklanıyor olabilir mi? Ben de geçen hafta yağ bakımını serviste yaptırdım, 1290 lira tuttu, polen filtresi hariç. Fiyat alırken de buradaki servisler polen filtresiz fiyat verdiler.