Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç bagajı su alıyor

'Sohbet' forumunda wolf9466 tarafından 31 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Herkese merhabalar.Teknik bir sorun olmadığı için sohbet konusunda açtım konuyu.Aracımın bagajı yağmur nedeniyle su alıyordu,arka camdan dediler.komple arka camı söktürüp araya hem macun hemde plastik sızdırmaz parça koydurdum,birde üstüne komple cam lastiklerinin altına macun çektirdim.Artık dahada su almaz derken,bugün bagajı bi açtım bagaj kapağının içi su ile dolu ve baya bi su boşaldı.Sorum şu bagaja veya bagaj kapağına nerden su geçebilir camdan başka?çok acil yardım lazım neyaptıysam olmadı,aracın içi nemden çok kötü kokuyo:(

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Forumda bununla ilgili bir konu olması lazım bir aratın arama butonundan.Forumda acil adı altında konu açmayın.Çok acil ise servise gidin derim

3. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arama yaptırdım fakat bulamadım,onun için konu açtım.yani sırf kolaylık olsun diye konu açmadım.Ha bide unutmadan servise gidin konusuna gelince,burası paylaşımın olduğu bir forum diye biliyordum,hava yağışlı olduğu için acil dedim,bir çok konu hakkında birçok şey öğrendim forumdan ve şimdiye kadarda hiç bir zaman ''acilse servise gidin'' durumuyla karşılaşmadım.Bir Coşkun abimiz vardı burada,heralde artık yokki hyundaiclubtr'de diğer forumlar gibi ''acilse servise git'' diyebiliyor.Bu cevabımdan sonra yüksek ihtimalle cezalılar arasına gireceğim ve mesajımda silinecektir,o da forumun demokrasisine kalmış.Yaklaşık 2 yıldır üyeyim elimden geldiğince bir çok paylaşım yaptım kimseyede ''acilse servise git'' demedim dememde.. Üyeliğimi iptal edersenin sevinirim.Herkese iyi günler,iyi paylaşımlar

4. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili levent bey daha önce aracının içi su almış biri olarak arkadaşın durumunu anlayabiliyorum malum havalarda halihazırda halen yağışlı bu bağlamda arkadaş mağdur olduğundan şuanki hissiyatı sabırsız,kızgın ve heyecanlı olabilir onun için arkadaşın üyeliğimi iptal edin söylemini görmezden gelmenizi rica ederim bu arada ''durumunuz acilse servise gidin'' gibi kestirme cevaplar yerine sıkıntıda olan bir hyundaiclub üyesine bu aileye yakışır tarzda yardımsever tarz ve üslupta cevap vermenin verilemiyorsa hiç cevap vermemenin daha uygun olacağı görüşündeyim siz değerli modların yaşçada kendinden küçük heyecan sahibi arkadaşlara gereken tolerans ve sevgiyle yaklaşacaklarından eminim hepinize saygılarımı sunarım

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O zaman arkadaşımıza yardımcı olun.Bana cevap yazana kadar.Ayrıca üyelere nasıl yaklaşacağımız konusundaki engin görüşünüzden ötürü teşekkürler

Düzenleyen : Levent

6. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Canım kardeşim heyecanını ve kızgınlığını anlıyorum benimde bundan önceki aracım bagajına su almıştı çok can sıkıcı bir durum haklısın seni anlıyorum ama mod levent beyinde seni kırmak gibi bir isteği olduğunu sanmıyorum 2 yıllık üyesin sanırım bir anlatım bozukluğu veya yanlış anlaşılma olmuş lütfen sakin ol ve üyeliğimi silin gibi açıklamalar yapma burası bir aile sayılır herkes birbirine yardım etmek isterneticede levent abinde yaşça senin büyüğün... bu mevzuyu fazla uzatmamanı senden rica ederim
    Sorununa gelince benim aracım gözle görülmesi pektemümkün olmayan çizgi şeklindekılcal bir kırıktan su alıyordu kırıkta stoptaydışöyle yakından bi incele istersen eğer stoplarda bir kırık yada çatlak yoksa stop lambalarının kasalarını çıkarttırıp kontrol ettirmeni tavsiye ederim kasalarındada çatlak kırık olabilir

7. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşada nacizane yardımcı olmaya çalıştım ben anlayışınız ve nazik tavrınızdan ötürü size teşekkür ederim

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ne güzel engin bilgilerinizden bir üyemizin faydalanması beni çok sevindirdi

9. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Geçenlerdeyine bole bi konu vardı. Hatırladıgım kadarıyla konu sahıbı bagaja gırmıs ve bı arkadası dısardan arabaya su tutmus ve suyunbagaja nereden girdıgını bu sekılde bulmustu. Sizde bole yaparak belkı bulabılırsınız. Bence bı deneyın derım duruma gorede cozumu hep beraber uretırız. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kurallardaki Madde Bu ;
    6)
    Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
    Konu
    başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor.
    "Yardım, lütfen, acil kişiye özel" gibi başlıklar derhal silinecektir.

Biz Sadece Burada Görevliyiz Ve Kurallarda Yazan Neyse Onu Görebildigimiz Kadar Yapabildigimiz Kadar Yerine Getirmeye Çalışıyoruz..Levent Abide Kötü Bişey Dememiş.. Sonuçta Forumda Aracı Su Alan Kişi Çogunlukta Degildir O Nedenle Bu Şekilde Daha Geç Cevap Alabilirsiniz...Egerki Daha Önceden Böyle Bir Konu Vardıysa Daha Çabuk Cevap Bulurdunuz...
    Saygılar Kırılacak Üyelik Sildirecek Bir Durum Yok Yanlış Anlaşılmasın

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ersinin gerekli cevabı verdiğini düşünüyorum

12. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    komik gibi görünsede bence işe yarama olasılığı yüksek

13. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım geçmiş olsun

14. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşım benim aracımın da arka solda ayak kısmında su toplanıyordu. kelebek camının kenarndan sızıntı yapıyormuş tazyikli su geldiğinde, yıkamacıya götürdüm içine oturup Türk işi sorun tespiti yaptım.bi denemeden zarar gelmez diye düşünüyorum.

15. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    aracın getzse yardımcı olabılırım

16. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    araç arkadan kazalı mı? eğer kaza durumu varsa genelde stopların olduğu yerden lastiklerin ordan su kaçırır..Stopların oldugu lastikleri bi kontrol edin..Sonra lastik bagaj kapağının lastiklerinin İÇ KISIMINA bakın..delinme yıpranma vs söz konusu ise değiştirin..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Guzel tespitler, ben de aynen katiliyorum. Muhtemelen bagaj toz lastiklerinde problem olabilir...

18. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    benım getzın arka ayak kısmı ve bagaj su aldı once stoplar falan dedık ama olmadı kaportacıya gıttıgımızde nedenı ortaya cıktı arka kapılardan alıyordu suyu ızolasyon posetınden ıcerı sızıyordu su bızde ızolasyon posetının altını kapının ıcıne dogru kıvırdık boylece suzulen su kapı ıcıne ordan da tahlıye delıklerınden dısarı akıyor işlemden sonra cok saglam yagmurlar yagmasına karsın allaha sukur problem ortadan kalktı ama arkadan bagaja nasıl su bırıkmıstı hala anlamıyorum

19. mrt561

mrt561 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer camdan almıyorsa stop lambalarının arasındaki lastik conta aşındığı zaman oaradan alıyor aynısı benim de başıma gelmişti en sonunda stop lambalarının arkasından geldiğini tespit ettim

20. wolf9466

wolf9466 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Aracımın arka camı söküldü komple contalar,fitil vs. değişti fakat sorun giderilmedi,üstüne birde silikon çekildi yine olmadı.en sonunda hb araçlarda rezistans yada farklı kabloların bagaja geçişini sağlayan bi delik var,gerçi orasıda kapalı ama oradan su alıyormuş.onun etrafıda silikonla kaplandı.bu seferde su aldı ama çok az aldı.en sonunda bagajı araca bağlayan vidaların çevresinide silikonla kapladım.şuan sorun tamamen çözüldü.İçeri giren su bagaj kapağının içine doluyormuş,bi kısmıda direk bagaj fitillerinden sızıp giriyomuş.zor oldu halletmesi ama bilgilerinize arkadaşlar.. Herkese yardımları için teşekkür ederim

Bu Sayfayı Paylaş