Arkadaşlar merhaba, Araçlardan anladığım söylenemez. İ20 2016 55 bin km de 63.500 e full style paket bir araç buldum. Tramer kaydı 8 bin. Değişeni yok deniyor ama boyalı parçalardan biri ön tampon. Sizce bu araç alınır mı?
Boya-değişen yok ise eğer kaporta haricinde alttan hasar almıştır, imkanınız biraz daha varsa nette sıfır km baya uguna satılıyor, onlara bakardım.
Hocam ilan şu baya kararsız kaldım biri kaçırma diyor. Biri kazasız araç al diyor, ama bütçe 64. Bin otomatik bu özellikte full zor bulunuyor. ilan sürem 29/11/18 son Hyundai i20 Elit smart modeli full+fullİlan No: 620383886 https://www.sahibinden.com/ilan/vas...it-smart-modeli-full-plusfull-620383886/detay
Araç 06 tg plaka iken yeniden 06 gd olmuş plaka kayıptan dolayı olabilir yada araç sehir dışına gidip gelmiş olabilir, bir kapısı ve tampon boyalı 8 bin ne olmuş acaba... Koltuk airbag açmış olabilir
Ben resimlere göre yorum yaptım inanın edip etmez diyemem onu siz araştırın derim... Sahibiyle bir servise gidip hasarına bir baktırın kapı değismediğine göre bence airbag açmış olabilir
Kapıdaki hasar airbag açmış ise fazla değil bence. Sensörler , airbag beyni vs komple değişiyor diye biliyorum.
Havayastigini acmasi için darbeyi b sutunundan alması gerekmez mi? O halde arka kapıda da hasar olmalı.
Airbag açmışsa 8bin lira ile kapanmaz tamiri, muhtemelen direnç ile çözmüşlerdir ya da açmamıştır. Ekspertiz raporunun üzerinden bir yıldan fazla süre geçmiş, yani o raporun çok önemi yok. Yeniden baktırmanız lazım.
Kilometre fazla ve o miktarda hasarlı aracı kesinlikle o fiyata almayın bence.biraz daha araştırın style paketlere veya jump alın (eksik donanım olsun pek bi rahatlık sağlamıyor zaten sonradan biçok şeyde eklenebiliyor) ama temiz olsun bence.
baktığınız ilanlarda fırsat gibi görünen ucuz araçların %99'u saklı bir kusur taşıyor. otomobillerin arızasından çok iyi anlayan birisi sorsa, "sağına soluna bak, al" derdik ama saklı hatası olan araç satanlar tam da bu işlerde pek tecrübesi olmayanları arar. araca gelince, 8 bin hasar çok fazla ve çok sayıda şüpheli durum var. aracı satan kişi 8 bin hasarı kaydının, kazalı fotoğrafını, değişen parçaların ve yapılan işlerin tam listesini(bu liste yetkili servis faturası değilse geçerli değildir) size temin ederse o zaman değerlendirmek, bakmak lazım. piyasa şuanda çok yavaşladı. ikinci el alacaksanız çok güzel araçlar piyasada alıcı bekliyor.
ben 2015 de zincirlemeye girdim sağ taraf komple değişti kdv dahil 7000 tl tuttu bu aracı alan kişi al satçı yoksa neden paka değişsin o araçta başka birşey var
bu tarz arabalar genelde alttan darbelı yada tekerleklerden darbelı oluyor. ozellıkle ankara bu konuda mımlı.Vıdeolar da tramer kayıtsız ama nerelerınde neler cıkan arabalar var. degısensız kaporta oluyor genelde.Aırbag vs acsa o paralara ıs cozemez.