Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Araç Alıcam Yardm Lütfen

'Sohbet' forumunda sezer002 tarafından 25 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle şuan 2004 model accent admirem var.Aracımdanda gerek yakıt gerekse performans bakımından oldukça memnunum 1,2,3 vites süper ama malum 2004 model araç artık yıl 2010 yenilemeyi düşünüyorum. Şuan ikilemde kalmış durumdayım bir tarafım 2005-2006 megane iki al diyoe bi tarafım fiat lınea al diyor.Fiat lineanın 2008 modelleri hem kilometresi düşük hemde fiyatı ancak megane hem kilometresi yüksek hemde biraz daha fiyatı yüksek.Sizce hangini ve neden tercih etmeliyim. Şimdiden Teşekkürler...

2. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence aracınızı, eğer özel bi durum yoksa, değiştirmeyin. Mecburiyet haricindeki değişimlerin hepsi zarardan başka bişey getirmiyor. Ben de 96 model corolla vardı, kısa bi süre önce 2010 dizel era aldım şimdi pişmanım. Keşke eski aracımı öldürene kadar kullansaymışım.

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    2006/2 öncesi megane'ların hepsi anormal sorunlu araçlar. Yerinizde olsam 2007 ve sonrasına bakardım. Bu arada Elantra düşünürseniz tavsiye ederim.

4. Misafir

Misafir Guest

Kesinlikle katılıyorum, hem 2008 model Megane hem de 2006 model Elantra kullanmış daha doğrusu sahip olmuş biri olarak diyorum'ki Megane Elantra'nın yanına bile yaklaşamaz ve bu konuda iddia ediyorum, eğer 35 yıllık otomobilcilik deneyimlerime güveniyorsanız kesinlikle Elantra alın derim...ve size daha ucuza malolacaktır.

5. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4

bende katılıyorum her ikinize abilerim...

elentra ilk çıkmıştı mahalleden birinden vardı..resmen bu arabaya para verilmez demiştim..ama ne zmanki bu foruma üye oldum gerek Coşkun abinin gerek Serdar beyin deneyimlerini okudum şu an fikrim tamamen değişti.. Elentra güzel arabadır :)

6. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle özel bi durum söz konusu değil bizimkisi öylesine model yükselsin...

7. Misafir

Misafir Guest

İyide üstad 2004 model aracı verip 2005 yada 2006 model araç almak model yükseltmek'mi oluyor şimdi..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif.....benim bildiğim en az bi 2008 yada 2009 olmalı'ki bu deyim yerine otursun, bence 1 - 2 yaş için bu operasyona deymez, alacağınız aracın altından ne çıkacak belli değil, bu durumda kendinizi riske atmış olursunuz, bence deymez, 35 yıllık tecrübe konuşuyor...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yakıttan tasarruf etmek istiyorsanız dizel Linea alın. Ama Linea'larda da konfor yok. Arka camları falan manuel

9. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben dizel bi araç düşünüyorum. Benzinli araç alcak ollsam kesinlikle tercihim vectra olurdu :)

10. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Model yükseltmekte linea daha ağır basıo 2008 2009 model hatta garantisi devam edenler bile var fiyatları 20bin lira civarında.ama megan 2006 falan 2007 o 22 falan

11. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yakıt tasarufuda önemli tabiki 3040 olmus euro dizelin litresi :)

12. Misafir

Misafir Guest

Genelde aracınızı ne sıklıkta kullanıyorsunuz, yaklaşık ne kadar km yapıyorsunuz...

13. yerinizde olsam 2.el arac almam 2.el arac alacaksam memnum olduğum accenti satmazıdm.yeni arac alacaksanız dizel oalrak corollaral güzel benzinli alacaksanızki maddiyatta iyi ise (yada borc filan olursa ) cıvıc almanızı öneririm.ama 2.el megane filan için admireyi vermezdim sahsen...

14. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    dizel line düşünüyosanız 1.3 tavsite etmem uzun yolda pek bi yakıt tasarrufu sağlamaz ama 1.6 linea dizeller canavar :)

15. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    istanbulda haftada en fazla 100 km uzun yolda yılda en fazla 25 defa 400 km trakya yılda bir defada tatil amaclı 2000 km

16. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkürler

17. Misafir

Misafir Guest

1. Km yapmış dizel aracın bakım masrafları ağırdır
    2. Kısa mesafeli kullanımlar dizel araç için yakıt tasarrufu demek değildir
    3. Dizel araçlarda sık sık kontak açıp kapatmak motorun ömrünü kısaltır
    4. Km yapmış dizel motorlar daha sık sorun çıkartır..

18. barış erkaçtı

barış erkaçtı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    barış erkaçtı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    linea alacaksınız özellikler dikkat edin bu araçları ilaç firmaları kullanıyor.böle bi araç almayın bizler gibi özel olarak kullnalardan alın.çünkü o araçlar yorgun olur

19. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şuanki admirem 121binde 108 binde aldım.suana kadar hiç bakıma sokmadım ama bi bakıma girsem ne kadar para harcarım belli değil evet dizelin pek bi avantajı kalmamıs olabilir ama yinede dizel kişisel tercihimdir.

20. sezer002

sezer002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hangi marka araç olursa olsun sonuc olarak şirkette kullanılmıs işe başınızı ağrıtır insanları anlamak güç ancak altında şirket arabasını bulan oyuncak araba kullanır gibi kullanıyor gerek iş yoğunluğundan gerek skıntıdan arabaları çarpışan oto gibi kullanıyorlar bu arada babam özel bi şirkette uzun yol şöförü onun içinde geçerli söylediklerim.

Bu Sayfayı Paylaş