araça dört adet yağlı amortisör takıcaz bu amortisörleri taktırırken orjinal yaylarını kestirmek istiyorum acaba sorun yaratırmı ?
abi bizim araçlar için varmı acaba ya arkadaşlarım omlet kasa die dalga geçiyolar buda moralimi bozuyo :RpS_mad: benle artık alçaltıp sürüngen yapmak istiyorum pazar günüde bafrada bafratuningin buluşması var ve aracımla açıkcası pek girmek istemiyorum köklü değişiklikler yapmam lazım bana azcık fikir verebilrsen çok sevinirim :RpS_laugh:
orjin yayları pahalı deyilse kestir gittsin yay araştırayım bulayım taktırayım diyene kadar haftalar geçer pazara yetişmez birde aile faktörü var
aileden yana sorunum yok da sonuçta yumurta kasa olunca modifiye parçası bulunmuyo o sıkıntı oluyo işte ama millete inat yumurta bu hale nasıl gelmiş dedirtcem abi dalga geçmeleri çok koyuyo bana artık :RpS_laugh: pazar 206xt ile gitcez bluşmaya
senin aracın tam bi şaheser abi gördüğüm en harika era :RpS_love: bnde senin gibi yapabilirim inşallah
kim dalga geçiyormuş belki senin yaşadığın yerde yumurta kasayla oynayanlar olmayabilir ama ben modlanmış çok y.kasa görüyorum.
evet bizim burda hiç modlanmış yumurta kasa yok hemde koca şehirde benim kasadan toplan 4 tane falan var