Arkadaşlar Merhaba, çok acil desteğinize ihtiyacım var aracım 1,3 2002 Lx Otomatik Benzinli Aracım 100 TL yakıt ile en fazla 125-130KM Yol Yapıyor buji ve kablosunu değiştirdim fakat araç aynı şekilde yakmaya devam ediyor ilk çalıştırmada ve yolda ara ara egzostan çok fazla koku geldiği oluyor bilgilerinizi rica ediyorum teşekkürler
Şehiriçi ise normal, benzin 6lira, yaklaşık 12-13lt tüketiyorsunuz, zaten aracın fabrika verisi 9-10lt civarıdır, bakımlarını yaptirdiysaniz, aracın çalışmasında ve gidişinde sikinti yoksa ya LPG takılacak ya da araç satıp LPG'li bir araca gececeksiniz.
Aracınız benzınde 76 kr yakıyor Yanı 100 km de 13 litre cıvarı Buyuk ıhtımalle bu s.icı tuketımı Aracın yası, bakımları, s.icı trafıgın yogunlugu, aracı kullanma sıtılı, kullanılan mesafenın kısalıgı isın ıcıne gırerse bu tuketım ıhtımalı artıyor tabıkı Ama yıne de cok yuksek bır oran 1.3 bor araca gore Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet bugün epey bir pasraf yaptım toplamda 1155 TL filtrelerin tamamını değiştim salıncaklar, ön disk, balatalar tamamı, bakalım bir faydası olacakmı