Son 2 aydır sitenin içinde arabamı çizikler içinde buluyorum sanki sert bi cisimle kazmışlar gibi,çocuklar genelde top oynuyor bisiklet kullanıyor sitenin içinde geçenlerde baktım bagaj ableminin tam üstü çizik ve arka tampon simsiyah olmus tamponu pastayla kurtardık ama ablemın üstü saca kadar inmiş boyası kazınmış dünya malı dedim neyse bugünde baktım arka sag camurlugun üst tarafı hafiften göçük yine fak tefek kazınmış çizikler görünce çıldırdım kimin yaptıgınıda göremiyorum içime oturdu resmen.Bu çizikleri rütuşla kapatabilirmiyim yoksa lokal boya şartmı nasıl bi yol izlemeliyim deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum fotograf çekemedim en kısa sürede yüklemeye çalışırım.
geçmiş olsun araç avatarınızdaki beyaz ise köksal ın yaptıgı bir uygulama var çizikleri boyayarak rutusla fazlasını zımpara yapıp sonrasında vernik atmıştı. yada kasıtlı birşey değil çoluk çocuk işiyse hakikaten takmayın. ben bu gün arabamı yıkadım her yerinde ufak tefek çizik yapanda belli benim 2.5 yaşındaki kızım araba yıkarken yanıma gelip bezi çamura batırıp yıkamışlıgı bile var.
Valla hocam ne yapacagımı şaşırdım daha gecenlerde komple pasta yaptık ön tamponu arka tamponu boyattım araba parıl parıldı suan araba leş gibi resmen yıkamıyorum bile o derece temiz gördülermi batıyor heralde birilerine .
kasıtlı olarak çizme durumu varsa inanın çok kötü hemde iki türlü kötü yapanı görmezsiniz delirirsiniz yada yapını görür kavga edersiniz.
İşte onu bilmiyorum çocuklarmı yapıyor kasıtlı birilerimi yapıyor,aynı yerde başka araçlarda duruyor arada göz gezdiriyorum böyle bi sıkıntı yok sanki onlarda.Eğer çocuklar yaptıysa canları sagolsun ama diğer türlü ise Allaha havale ediyorum onları ne diyim,Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun. İnş kasıtlı değildir yoksa olay çok büyür gerçekten ama eğer bizim burdaki çocuklar gibiyse kaputta delik bile açarlar. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sattığım aracı aldığımda üzerinde 1 tane bile çizik yoktu. 1 sene bende kaldı. Çizilmedik yeri sadece tavanı kaldı. Çocuklar çiziyor biliyorum. Ancak ben çocukta çizse masumane bulamıyorum olayı. Yakalayamamıştım. Eğer yakalasaydım çocuğa değilde ona terbiye veremeyen ailesine 2 lafım olacaktı. Üzücü bir durum. Hatta ufak defek çarpışma kazalarından bile daha kötü bir durum. Çünkü kimin niye çiizdiğini bilmiyorsunuz.
Bilerek yaptılarsa eğer Allah alayının bin belasını versin o namussuz heriflerin geçmiş olsun. Araç beyaz olduğu için şanslı sayılırsınız, rötüş ve zımpara ile olabilirmi iyi bir ustaya göstermek gerek sanırım önce.
geçmiş olsun bu durumla ile ilgili bir kaç konu vardı diye hatırlıyorum düzeltilebiliyor. bu olay olmasa daha iyi olurdu ancak can sıkıcı şeyler işte üzülmemek elde değil mümkünse kameraların olabileceği bir yere bırakın aracınızı ve takip edin derim...
İşin kötü tarafı sitede kamerada yok,kimin yaptığını görmek şans işi biraz.Bugün sanayiye götürdüm ustaya gösterdim istersen rütuş yaparız dedi göçügü düzeltip istersende boyarız pasta cila ile birlikte 150 tl olur dedi sadece rütuş düzeltme 70 dedi ama rütuşla eskisi gibi olmaz dedi,ne dersiniz?
Çok geçmiş olsun.Sizi Gerçekten çok iyi anlıyorum.Bende aracı ilk aldığımda çizikler oluşmaya başlamıştı ufak tefek bilgisayarın wepcam ını balkona sabitleyip hareket algıladığında kayıt yapan bir program ile geçici takip ettim.Meğersem okula yakın olduğumuz için okul çıkışı çocuklar geçerken sürtüyorlarmış tabi çantaları filan da var sırtlarında demekki onlar çiziyor dedim kaldırdım.Bilerek yapılan birşey olmadıktan sonra can sağlığı olsun önemli değil.Can sıkmaya deymes Allah Sağlık Huzur versin.
Kardes gecmis olsun seni çok iyi anlıyorum.İki yıl öncede benim arabamın kaputun üzerine 20 cm *10 cm civarında tasla ve derince yazı yazmaya kalkıstılar.Farketen de bir bayan müsterimiz.Arabamın yanına gittiğimde görünce sok olmustum.Hemen yanında da çoğunluğu bayanlardan olusan müsterilerimiz vardı.Bağırmak istiyordum bağıramıyordum,Güzelce bir ... anlayın iste ama onuda yapamıyorum.O an içim içimi yiyor sadece çaresiz bir sekilde arabama bakıyoruz.
Hadi çizikleri anladım o kaportayı nasıl çökertmişler onu anlamadım.Neyse bu şekilde binmeye devam ederim yaptırıp milletin gözüne geleceğine yaptırmayıp benimkine gelsin .İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Allah beterinden korusun hepimizi.