dolu etkisiyle arabanın üzerinde oluşan göçüklerin giderilmesi için arabayı autokinge teslim ettik. umarım göcüklerden eser kalmaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif
Autoking ile maceralarım hoş bitmemişti. Umarım sizinki olumlu sonuçlanır. Sonucu merakla bekliyorum...
Sonucu ben size söyliyim, bende doludan oluşan hasarları onarması için doktor vnyle verdim, sonuç güçlü ışık altında bazı noktalarda belirli belirsiz gamzeler göze çarpıyor buna rağmen aracın orjinalliği bozulmadan elde edilen sonuç, bence iyi olarak değerlendirilebilecek düzeyde. Yani burada hasarın %85-95 arasında giderildiğini söyleyebilirim. Bu arada bir noktaya daha dikkat çekmek isterim boyalı bölgelerde sonuç daha kötü çıkıyor, nedeni ise bu bölgelerdeki sonradan atılmış boyanın işlem sırasında çatlaması veya atmasından çekindikleri için fazla müdahele edilememesi.
Kasko mini hasar yardımı var diye arabayı Auto King2e verdim.Boyanın üzeindeki vernik 1 cm çapında sürtme etkisi ile kalkmıştı çünkü. 6 ay sonra farkettim ki adamlar bana sormadan bu bölgeyi yani arka kapının orta kuşağını bunun için tamamen boyamışlar.üstelik regi tutturamamışlar. Hyundai servise gittim arabanın üzerindeki boya kalınlığını ölçtüler.Önce sordum adama kaç mikron olması lazım orjinal boya diye. 100-150 mikron olmalıdır dedi. Sürpriz arabanın üzerindeki boya 70-90 mikron. Ulen hyundai bunudamı yaptın ??? 80 mikron boyamı olur araçta dedim kendime. İkinci sürpriz boyalı kısımlar 150 mikron geldi.arabanın Auto king tarafından boyandığıda anlaşılmış oldu böylece. Bu mini hasardan 4 kere faydalnılabiliyor.Bende ufak tefek atma çizik vs. için 4 kere Auoto King'e gitmiş bulundum haliyle. Bunlar benim arabamın içine ettiler mi yani??? Arka kapıya göreettiler tabide hertarafını boyadılarsa ne olacak şimdi.nasıl satacağım sıfır aldığım 10..000 km deki aracı şimdi... İnsan bi açıklama yapar.buranın şöyle şöyle boyanması lazım diye. bi asmışlar duvarlara darbesiz onarım, rötüş,vs. yaparız diye...ayıp yav... hyundaiden sonra bu otomotiv ve Auto King'tende soğudum doğrusu....Gri araba patlıcan rengine boyanırmı??? Hiçmi göz,nizam, alet edevat,spektrofotometre , vicdan yok bu Auto King Servislerinde....
fiyatı neydi bunun ? birde benim erada siyah oldugu için çizikleri aşırı belli ediyor biraz kazınmış 1 kaç çizik var acaba pasta cilada falan gidermi ? Arkadaşlar , Abilerim yardım bekliyorum .
göçüklerde boya diye bir olay yok gözümle gördüm vakum sistemi ile göçüğü düzeltiyorlar fiyatı ise göçüğün kaç cm olmasıyla alakalı olarak değişiyor..