Selamun aleyküm arkadaşlar abilerim balıkesir erdek te yaşıyorum hemen yanı başımızda bandırma dan 2001 model Accent 1.5 milenyum kasa buldum.Araç 88 binde tüp yok hasar kaydı boya değişen hiçbirşey yok tamamen orjinal temiz araç gittik yerinde gördük baktık.Döşemeler filan On Numara ilk günkü gibi temiz.Aracın sahibi garajda saklıyor zaten arabayı da.fiyat olarak başta 25 diyordu sonradan pazarlıkla 22.5 a kadar zar zor geldik sizce nasıl alınır Mı? Araçta Abs ve airbag yok geri kalan hepsi var.
bencede o kadar temizse kaçırma. Böyle durumlarda; çok temiz ve içine sinmiş bir araba bulmuşsan ve al-sat yapmıyorsan üçün beşin hesabı yapılmamalı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Ballı kaymak tatlısı gibi geldi , bu zamanda böyle bahsettiğin özellikte temizi zor bulunur. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla başta okuyunca süpeeeer derken, fiyatı beni korkuttu... ? Bilmiyorum piyasası mı böyle ama bana yüksek geldi fiyatı... Ne biliyim o fiyata...
Araç çok temiz ve içinize de siniyor ise alabilirsiniz, ancak ne kadar temiz ve bakımlı olursa olsun sonuçta 2001 model 15-16 yaşında bir araçtan bahsediyoruz. 22,500,00 TL az bir para değil, ancak o yaşta bir araç için bence çok..
Temiz arabaya o fiyat verilir bence kaçırmayın piyasa laçka arabalarla dolu Tapatalk for windows phone
Kardeş km ve motora iyi baktır benim ağzım yandı senin yanmasın fiyatıda çok yüksek geldi bana o paraya admire alınır
Hmm görüşleriniz için çok sağolun fiyatı bana da biraz yüksek geliyo çevrem de öyle diyor da ne bileyim karar veremedim bende
Kesinlikle fiyat çok yüksek. 19-20 arası bırakırsa temizliğine hürmeten alınabilir gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
arabaya sürekli binecekseniz lpg şart. Bu masrafında hesaba katılması verekir. Piyasasını bilmiyorum ama biniciyseniz piyasanın 1000 -1500tl üstüne bence alınabilir.
Biraz daha versen 2004 2006 elantra alırsın. Piyasa çok komik bir hal aldı allah yardımcımız olsun. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne kadar temiz olursa olsun milenyum kasa için fiyat çok çok yüksek. her ne kadar hatasız olsada, lastikler, ömrünü tamamlayan parçalar vs olacak ayrıca ekonomi için LPG de şart. dolayısıyla üstüne para da harcayacaksınız.