Geri geri gelirken taşı farketmedim aksam karanlıktan tamponu yırttrdık servise gittim degistrmek için 70 lira tampon fiyati dediler cok sasırdım fiyati duyunca bi 200 250 beklıordum orjinal oldugunu söyleynce daha bi mutlu oldum ama tamponun degısmesı üzdü arabada degısen yoktu bu biraz hayal kırıklıgına ugrattı benı boyaya 150 lira fiyat bicildi 80 lirada kaporta ve boya ıscılıgı ıstediler toplam 300 lira fiyat bicildi sizce nasıl eskisehir otosar hyundai yetkili servis?
Yok hayır tampon komple degisicek boyasiz tamponun fiyati 70 lira 150 lira boya masrafi 80 lirada iscilik masrafi istediler 40 boyacının 40 kaportacınınmıs
ya bende onu dıyorum boyacı eleman 150 lıraya boyamasını yapacak ayrıca 40 lıra neyın ıscılıgını ıstıyor kullandıgı malzeme 20 lıra tutmaz boyle sacmalıkmı olur senın yapacagın yenı tamponu alıp bır boyacıda 100-150 neyse boyatacaksın sonra boyalı tamponu kendın takamıyor yada ugrasamıyorsan kaportacıya 30-40 lıra verıp taktıracaksın bu kadar basıt
kaportacı 150 liraya hem boyar hem de takar bence. tampon takmako kadar zormu ki ekstradan bir de para istiyorlar.
yok boyacılar genelde ugrasmazlar ve cogunlukla yan dukkan kaportacı oldugu ıcın onu ekmegıne manı olmamak adına boyar bırakırlar ama 30-40 lıraya rahatlıkla taktırabılır
bir tampon boyamasına 190tl vereceksen o boyacıya helal olsun derim. komple arabayı 1000tlye boyuyorlar işçilik dahil kafayı sıyırmıslar sende bunlara fırsat verme tampon heryerde 70tl burda fıstık gibi 70e de boyayıp takıyorlar bir tapon sökme takma boyama 140tl kardes ona göre gel ankaraya gaz yak 50tl gaz yakarsın bir güzelde gezer gidersin neymiş öle yav x6 tamponu mu boyuyorlar
Bi soralım tamponu 150 den boyanik bi sekilde alaym ozaman araba serviste deil zaten şu an bende 220 lira werir geçerim ozaman sanayide de dediginiz gibi taktirirm bugun tamponun gelmis olmasi lazım bugun ıcınde de boyasalar yarn beni cagirirlar
aynen eranın arka tamponunu boyatıcaktım 275 lira boyama parası istediler sonra servis müdürü tanıdıktı zaten sıfırı 50 lira dedi 100 lirada boyama yazarız dedi 150 lira verdim işçilik yazmadılar