geçen bende araştırma yaptım güzel bi haber buldum bu konu hakkında oku güzel bilgiler var ben beğendim Hırsızın hiç mi suçu yok: Arabanızı çalınmaktan nasıl korursunuz? - Oto Haberleri - Oto Bilgileri - Tasit.com
Ben otoparka bırakıyorum gerçi hırsızlıktan çok çizilmeye karşılık...Ama eskiden bizde direksiyon kilidi takardık en azından caydırıcı oluyor.Ne yaparsak yapalım hırsız kafaya koydumu kilit milit dinlemiyolar valla. Bence en iyisi duayla korumak
https://www.google.com.tr/search?q=pedal+kilidi&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_z7cUYXvF4y-PI7XgAg&biw=1024&bih=653&sei=Aj_cUeupFoSrPN_9gfgB[/URL]
çok kolay bi olay debriyaj la fren pedalına köşebentten iki tane kesiyoruz köşesine bi tane menteşe koyuyoruz açıp kapanacak tarz oluyo ucuna delik deliyoruz oraya asma kilit ayarlıyoruz pedal basmaması için köşebent in alt kısmına bi boru kaynatıyoruz oluyo size pedl kiliti biraz karışık oldu ama basit
gizli kontak çalıştıramaz ister düz kontak yapsın ister ters kontak yapsın gizli kontağı bulana kadar ay bacadan uçar
Bende açmıştım aynı konudan. Buji kablosunu çıkarmak bobin kablosunu çıkarmak. direksiyonu kilitli bırakmak kaldırma yaslamak gibi benim düşüncelerim. Depoyu dolu bırakmamak fazla uzaga gidemez
Arabanız ne kadar size özgüyse, çalındığında diğer araçlardan ayrılması da o kadar kolay olacaktır. Döşemelere işlenenler, sadece sizin aracınızda olan her tür detay aracınızın bulunmasını kolaylaştırır, bu yüzden arabanızı olabildiğince kişiselleştirmek çok yararlı. Ama yaSak Türk polisine anlatamıyorsun.