Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arabanin Teklemesi

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda omer_ogretmen tarafından 24 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. omer_ogretmen

omer_ogretmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araba ozellikle dusuk devirdeyken tekliyor motordan tik tik diye sesler geliyor ve oksurme hareketini yapip istop edicekmis gibi oluyor ve motor sarsiliyor bunu yokusa vurdugunda ve dusuk viteste deviri dusurunce oluyor tupteykende benzindeykende ayni hareketi yapiyor birara kendi kendine gaza basip geri cekiyordu devir artip azaliyoyordu sonra usta bir parcaya vurdu duzeldi ama diger durular devam ediyor sorun Nedir acaba[​IMG] araba accent admire 2004 vurdugu parcada bu ismi ne bu parcanin [​IMG]

Son düzenleme: 24 Nisan 2016
  2. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Bu parçanın adı gaz kelebeği konum sensörü, gaz kelebeğinin açıklığına göre enjektörlerin ne kadar yakıt üfleyeceğini ayarlamaya yarıyor. Parça numarası 35170-22800 orjinal teknik isimi ise Throttle Position Sensor dür

3. omer_ogretmen

Alınan Beğeniler:
    0
    Tsk ilgin icin peki tekleme vs sprunlar buna baglimidir neden bozulurki bu

4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    O konuda emin değilim, bu şikayetlere sebep olabilecek tek parça bu değil, değiştirip deneme yapılacak kadar ucuz bir parça da değil, bu araçta lpg olması durumu biraz daha karmaşık hale getiriyor, diğer arkadaşlarında yorumları lazım

5. omer_ogretmen

Alınan Beğeniler:
    0
    Arastirmalarim sonucunda sebep olabilecekleri listeledim. 1. Buji kablosu yirtilma bozukluk olup olmadigina bakilir 2. Buji kontrolu 3. Endüksiyon bobini kontrolü 4. Gaz kelebegi (temizlenebiliyormus)olabilir . neyseki ben bujileri degistirdim simdilik bir sorun yok 3. Vites devir 1e dustu gazi kokledim hizlanma gerceklesti vede herhangi pit pit diye bir ses gelmedi bakalim bujinin birinde yanik izleri vardi umarim sorun cikarmaz

6. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,286
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Kalitesiz buji kablosu buji kafasının yanmasına sebebiyet verebilir. Daha önce başıma geldi.

Bu Sayfayı Paylaş