Merhaba arkadaşlar geçenlerde arabayı park ederken başka bir arabaya sürttüm ve sağ ön tampon siyah oldu bu izi nasıl geçirebilirim pasta cila ile falan değilde evdeki eşyalarla falan olabilirse iyi olur kolonya,tiner...v.s
Öncelikle geçmiş olsun ilk mesajımızda kendimizi tanıtıyoruz.kolonya tiner sürerseniz aracınızın orjinal boyasına zarar vermezmisiniz?
Yaşım daha pek büyük değil araba da babamın pek bilgim yok arabalar konusunda fark edilmeden silmek istiyorum
karşı tarafın boyası geçtiyse kolonya ile çıkar (çizikler kalır ) karşı tarafın boyası değilse senin boyan kalktığı için alttan plastik çıkmıştır ona birşey yapamazsın bölgeye göre rütuş yapmak gerekir yada boya
Hadi ya umarım karşı tarafın boyasıdır peki eğer karşı tarafın boyasıysa kolonya ile nasıl bir işlem uygulamalıyım
ilk önce bak kazındıysa hiç kolonya sürme kazınmadıysa kolonyayı tampona sık mf bez ile sil.Peçete filan kullanma yararlı birşey kesinlikle değil ama sen evdeki malzemelerle dediğin için bu işini çözer normalde en mantıklısı boya gitmediyse pasta
Boyanın gidip gitmediğini anlayamıyorum bir büyügüme de soramıyorum işi kendim halletmek istiyorum nası yapacam ve ayrıca boya kalktıgı halde kolonya sürersem ne olur
ona birşey diyemem kalktığı yere sıktığında zedelenmiş ama kalkmamış boyan da kalkabilir görmeden birşey diyemem işin zaten erbabı ben değilim Arabayı kaçırmadan olanakları gözden geçirseydin daha iyi olurdu neyseki ucuz atlatmışsın umarım iyi bir ders olmuştur.
14 yaşımdayım abi.Alırken arabayı izin de almıştım ama debriyajdan ayağımı cekerken fazla gaz verdim zar zor el freniyle durdum normalde hiç böyle acemilikler de yapmam ama işte oldu bi kere Allaha şükür pek sıkıntı yok en kötü itiraf edecem
en iyisini yaparsın itiraf et daha sağlıklı bir çözüm bulunur sıkıntı etme.Keşke karşı tarafı da madur bırakmasaydın
Neyse ozaman senin tampona da birşey olmamıştır merak etme bir pasta atıldı mı hiç birşey kalmaz. Hadi geçmiş olsun
İtiraf et baban halletsin bide ehliyeti almadan aracı sürme allah korusun bir kaza olsa canınız çok yanar hem babanın hem senin GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 yaşında niye araba veriyolar önce onu sormak lazım. çarptığın yer araba değil insan olsaydı? karşı araca çarpmışsın birde tampondaki boyanın karşı aracın boyasıdır inş diyosun. karşıdaki adam ne düşünecek peki aracını görünce? çocukların araç sürme konusunda şevkinin kırılmaması, öğretilmesi taraftarıyım. ama trafiğe kapalı alanlarda olmak kaydıyla
Baba zaten anlayacak aracın kullanıldığını park edisten bile anlaşılır sen babaya durumu anlat Özür dile n azından dürüst davranmis olursun kizarsada babam dersin olur biter GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi