Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arabanın bakımı ve ımbolezier la ilgili sorunlar

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda centub tarafından 23 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle herkese iyi akşamlar 2008 model era select 1.4 16 v. aracımız var ve bu araç şanda 56000 kilometrede yaşadığımız yerde hyundai servis yok bu ve başlıca bşka nedenlerden dolayı ben aaracımı özel serviste bakıma sokucam ve bu bakım esnasında neler yapmam gerkir yardımıcı olursanız çok sevinirim benim düşüncem yağ-yağ filtresi-benzin filtresi-hava fitresi-polen fitresideğişecek bu allahın emri birde araçla yazın senelik izinde yani önümüzdeki ay yaklaşık 6000-7000 km yol alcaz başkada yapmam gereken sizce neler var triger kayışı v kayışı vs tip şeyler değişmelimi ??? birde tüp taktrımayı düşünüyorum haangisini tavsiye edrsiniz brc taktıramıyorum çok pahalı garntisinide öldürecez arabanın ......çok rahatsız ettim biliyorum birde son olarak son sorum arabam bazı zamanlar çok zor çalışıyordu yaşadığımız bölgede benzin çok kalitesiz ondan demişlerdi sözde usatlar yada kendini usata zannedenler ben ise bugün sorunu çözdüm .şimdi arabayı ilk çalıştırdığımızda imboleziier gösterge ışığı yanarsa araba çalışıyor eğer o yanmazsa araba çalışmıyor kimi zaman yapıyor kimi zaman yapmıyor bunun nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim ilginizden dolayı şimdiden teşekür ederim iyi akşamlar......

2. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vay be hiç bilgisi olan yok sanırımmmm yaaa::(:(:):(

3. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    selamlar... Aracınız 56000de ise triger kayışı için erken sayılır. Öncelikle saydığınız değişiklikleri ve ustanın göreceği önereceği bakımları yaparsınız yeterli olur. Tüp ile ilgili ben bişey önermeyeyim arkadaşlar yardımcı olur... İmmobilizer içinde kontağı açtığınızda bir 5sn bekleyip aracı öyle çalıştırın.

4. Abdullah ŞENER

Abdullah ŞENER Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm kullanma kılavuzunda 60 000 bakımında neler yapılacağı yazıyor. lpg için yaşadığın yerde güvendiğin işçiliği sağlam olanını tercih etmeni öneririm. çünkü zaman zaman bakımı olacaktır.
    imboleziier ışığı sorununu ben de yaşamıştım . anahtar yerinin tozlanmış olabileceği düşüncesi ile hava tuttum. yaklaşık bir yıldır sorun yok

5. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2 cevap içinde teşekür eidiyorum arabanın garantisi çıkıcak ama olsun şuanda ben genede özele geötürecem hocam aynı zamanda anahtar tozlu baya haklısın sanırım eğer o ışık yanıyorsa arabayı çalıştırıyorum zaten direkt çalışıyor ama o ışık yanmıyorsa araba çalışmıyor ve anaahtar baya tozlu yaşadığı mız yer itibariyle bende yarın 1 hava tuturayım güzel birfikirdi çok teşekür ederim iii gecelerrr

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    garantiden çıkarmadan önce servise gidin immo antenini değiştirtin..aynısı bende de oldu..kontağı yağladılar geçti 1 sene sonra yine yaptı anten değiştirdiler..era larda oldukça yaygın bir arıza..
    bujiler değişmeli 30.000 de bir..bir kere değişmiş olması gerekiyor..
    balatalarada baktırın..triger 90.000 dir..garanti dışı kalınca riske girmeyin en geç 100.000 de değiştirin triger i..

7. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    era kullınıcısı olarak benmde basıma geldi bu çalısmama sorunu ımmodan dedile servis açtı baktı faln düzeldi gecenlerde yine yaptı yine götürdük yine baktılar düzeldi bide her zmn yapmadığı için insanı sinir ediyor.
    bida yaparsa garantiden değişmesini isticem immo anteni diye geçtiğini bildiğim iyi oldu tskkrler.

8. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    araba nın içinde anahtar resmi olan bir ışık var..anahtarı taktığınızda o lamba yanmalı..arabayı çalıştırdıktan hemen sonra sönmeli..

bu lamba sönükken arabanız ateşleme yapmaz..ve kesin sonuç immo anteninin değiştirilmesi..ısrar edin
    (servise dedim; o zaman bu arıza sürekli tekrar edecekte durmadan yağlattırmaya mı geleceğiz dedim..anten siparişi verdiler fabrikaya 1 hafta sonra değişti)
    Düzenleyen : mdx78

9. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevaplar için teşekürler arkadşlar

Bu Sayfayı Paylaş