Arkadaşlar dün akşam 40-50 km hızla giderken son anda farkettiğim yüksek bir kasisten geçtim araba biraz yükselerek yere vurdu ve bir ses geldi. Aracın altını eve vardığımda kontrol ettim yağ,su akıntısı yoktu. Bakabildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla parçalarda da bir sorun göremedim ama yine de içime bir kurt düştü. karterden yağ akması zamanla olur mu?
Duyduğunuz ses amortisör vurma sesi de olabilir. Gözle görünür birşey yoksa problem olacağını düşünmüyorum.
Geçmiş olsun, yine de işinizi sağlama alıp, aracı lifte kaldır(t)ın gerekli kontrolü yapın. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ön çeki demirine bakın. Hyundailerde genelde ön çeki demiri en aşağı seviyededir. Genelde önce çeki demiri yere vurur.
hocam aracın altını vurmadın i20 ler çok alçak arabadır yüksek kasislerde arkadaki çekici demiri kasise sürter. genelde bilgin olsun
bak cekici demiri var arka tampon altında araç rengindedir altına bak sürtme varmi boya çizilmişmi yüzde yüz çizilmiştir orayı sürtmüşündür.
Sabah marşa basmadan öncede bakın altına bi sızıntı yoksa yola devam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi