Arabanın altından yağ damlıyor , yani yağ keçe sorunu veya krank keçesinden damlıyor , mesele yaptırırım ama şanzıman inerse yapacak ustadan şüpheleniyorum ''usta'' gibi usta olması bir de sorun şu ki yapılan yağ damla sorunlarının %75 başarısız yine sonradan damlatma yani hem iyi usta hemde arabaya aynı olan keçe lazım tam olacak Hyundai Excel 91 Yoksa yaptırmayacağım yağı eksildikçe Castrol 3 Lt 40 tl bayılmaya devam
aşırı bir yağ kaybı yoksa idare edin derim mesela 2 önceki arabam 92 corolla 5 binde 1 litre yağ eksiltiyodu bu şekilde hiç yaptırmamıştım.
Babamin getzdede damlatma vardi krank kecesinden geldigi soylendi servis 90 liraya yapmisti eksilen yag ile birlikte fiyat 4 sene oldu tek damla yok cok zor bir islem degil
daha önce yazdıydım 23 yaşında araba şimdi onun keçe değişse motor inse daha neleri çıkar sökerken ilave bir sürü masraf olduğu görülür, uzun lafın kısası siz o aracı ya 6000-7000tl gibi bir rakama okutun gitsin yada yağ ilave ederek kullanmaya devam edin derim bu arabaya yağ ilave ederek kullanıp fazla kurcalamamak şu anda en mantıklı yöntem
kardes yağ tam olarak ne tarafdan geliyor tiger kayışının ordaki keçelerden kaçırıyordur sanırım yağ kaçağını tespit et kardesım