Arkadaşlar bugün arabama Continental'in yan ürünü olan 185/65R14 ebatlarında Viking marka yaz lastikleri taktırdım. Tanesi 150 TL'den toplam 600 TL tuttu. Continental falan deyince iyidir diye düşündüm. Acaba iyimi ettim arkadaşlar. Daha önce forumlardan baktım Viking için pek kötü şeyler yazılmamış. Bugün yeni lastiklerim ile biraz tur yaptım. Yumuşak bir lastik sonuçta Continental ürünü, yol tutuşu fena değil sadece biraz gürültülü gibi geldi bana. Bakalım diğer gözlemlerimi zamanla paylaşacağım. Ama Viking lastikleri konusunda daha tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını beklerim. İnşallah doğru bir karar vermişimdir. Sonuçta lastik bu şakaya gelmez.
Hayırlı olsun lastikleriniz. Fiyat çok da uygun değil gibi geldi bana Petlas biraz daha ucuz 20 TL kadar. Ama olsun bende jinyu kullanıyorum 2 sene dolmak üzere. 205/60r15 ebat ara olduğu için tane fiyatı 250 ₺ civarıydı. Ben tanesini 150 ₺ den aldım. Bana keşke almasan yolda patlar falan dediler 20.000 km den fazla oldu yumuşacık lastik çıktı yine olsa onu alacağım.