Bugün era'ma kar lastiği taktırdım arkadaşlar. Sadece önlere 185/65/14 ebatlarında. GoodYear Ultra Grip Extreme. Çifti 260 TL ye geldi. Bu akşam için yoğun bir kar yağışından bahsediyorlardı Düzenleyen : gurcanbulut
Hayırlı olsun.Evet bu akşam karın şiddeti artacakmış.Sabah bir radyoda dinledim.Ben olsam yarın okullar tatil ederdim dedi.Bu gece İstanbul için sanırım kar yağışı şiddetli olacak
Hayırlı olsun, güzel lastik. Ama mümkünse 4 tane alsaydınız. 2 tane hiç yoktan biraz iyidir, 4 tane daha iyidir.
Lastik alacaksanız sahibindeni takip edin derim.Geçen hafta arkadaşım sadece bir kış kullanılmışlassa snoways lastikleri (4 adet) 200 TL ye aldı
Jant lastik takımı için takipteyim. Ama çokta sıcak baktığımı söyleyemem. Sonuçta arabanın dünya ile temasını sağlayan parçalar. Allah korusun en ufak hatada büyük sorun olur
Geç olsun, güç olmasın. Ben Kasım gibi, yağmurlar başladığında taktırmıştım, çok şükür bir sorun da yaşamadım.
ben de 4 adet taktırdım. michelin alpin. çekmeköyde oturuyorum buralar iyi kar alıyor . işi şansa bırakmamak lazım
hocam bu lastikleri biraz geç taktırmadınız mı? 1 ay olmadan çıkarmak gerekir gibi geldi bana. önümüzdeki kış başında alırdınız tercih sizintabi, hayırlı olsun
Aslına bakarsan geç oldu ama sabah Nihat Sırdar baya bi korkuttu dediğin gibi 1 ay falan sonra çıkarırız ama seneye falan kullanılır...