SEVGİLİ DOSTLAR BU GÖRDÜĞÜNÜZ ARABA TAM 33 YILDIR BENİM ARABAM BU GÜN MUAYENEYE GİRDİ 2 YIL DAHA TÜF ALDI YANİ İKİ YIL SONRA TAM 35 YILLIK OLACAK BU NEMİ DEMEK BU ŞU DEMEK ÜNİVERSİTEYE ONUNLA GİDİP GELDİM MEZUN OLDUM İŞE GİRDİM YİNE BERABER SONRA BİR KIZ BULDUM FLÖRT GEZMELER YİNE ONUNLA YADA ONUN İÇİNDE SORA EVLENDİM GELİN ARABAM YİNE O VE TABİİ HANIM HAMİLE 9 AY SONRA HASTAHANEYE YİNE BERABER GİTTİK DÖNÜŞTEMİ 3 KİŞİYDİK NUR TOPU GİBİ BİR KIZIMIZ OLMUŞTU UZUN YILLAR İŞE GİDİŞ GELİŞLER ARTIK EMEKLİYİM ODA BAHÇEDE ARA SIRA BİNİP ŞÖYLE BİR GEZİYORUZ HA BİRDE YAZLIĞA BERABER GİDİP GELİYORUZ ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİLİK İKİMİZİNDE SAĞLIĞI YERİNDE KENDİMİZE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BAKIYORUZ AMA İÇİMDE HEP BİR KORKU VAR İKİ SENE SONRA YA BİDA TÜF ALAMAZSA YA BİR DAHA TÜF VERMEZLERSE... BU EVHAMIMI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. ALINTIDIR...
İnsanın böyle bir hayat arkadaşı olması ne güzel.Düşünsenize bu arabayı kendi çocuklarının kullandığını.Harika bişi olur ...
artık onu üzmemek lazım garaja koyup hergün okşamak lazım istanbul trafiğinde onu üzmemek lazım o artık evin dedesi
gerçekten çok etkilendim Bende aracımla çok şey yaşadım çok şey gördüm az buz değil 11 senedir bende bi yandan kıyamıyorum satmaya bi yandanda içim kıpır kıpır oluyor i30'u leonu görünce Ama gelin arabası olmadan ve çocuklarım olmadan değiştirmem mümkün değil bu aracı yani nerden baksam 2 sene var değiştirmeme