Arkadaşlar öncelikle hepinize selamün aleyküm. Aracım 2013 model i30 CRDİ Manuel Elit paket. 109.000 km Arkadaşlar aracımın sorunu tüm viteslerde 2000 Devirde sabit gidince araba inanılmaz şekilde tekleme yapıyor. Örnek verecek olursam bir kasistten geçiyorum 2. Viteste yavaş yavaş hızlanmaya başlayınca 2000 devire gelince teklemeye arabayı sallamaya başlıyor 3. Viteste de aynısını yapıyor. Otobanda veya E5te ise 4 5 6. Viteslerde arabayı daha çok sallıyor dediğim gibi sadece 2000 devirde yapıyor bunu. arabanın rolantide çalışmasında gidişinde hiç bir problem yok İstanbul ve Kocaeli'de bir sürü ustaya gösterdim hiç biri arızayı bulamadı ( arıza ışığı yakmıyor). Ustaların cevabı arızanın büyümesini ve arıza ışığı yakmasını beklememiz gerekiyor diyor. Aklınıza gelebilecek herşeyin bakımını yaptırdım temizlettim Baskı balata Egr Partikül filtresi Emme manifoltu Enjektörler Tüm filtreler Depo temizliği vs Aklıma gelmeyen herşey Bu durum çok canımı sıkıyor lütfen yardımlarınızı cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.
Benzinli gibi dizellerde de yakıt haritası varmıdır? Belki 2000 devire ait harita değeri bozuldu diye gece aküyü söker sabah takarım ilk iş olarak. Ama benim araç lpgli işte.
TEKLEME değil Kerkinme yapıyor Aslında Kavrayıp bırakıyor . Debriyaj sensörünü temizlet yada değiştir. Sorun bu.
merhaba Aynı sorunu yaşıyorum ama aracım otomatik. Ustaya gösterdim 50 tane yerden yapar tek tek düzelterek deneyelim önce manifold ve Egr temizliği dedi. Çok tahmini konuştuğu İçin yaptırmadım. Nokta atışı sorun bu diyebileceğimiz tecrübe yaşamış birisi var mıdır ? Bu arada takılı akü 60 amper küçük geldiğinden yapabilir mi ?
merhaba, nokta atış diye bir şey yok. çünkü bu kronik bir sorun değil, kullanım ve yakıt kaynaklı genelde. ustanız doğru yerden başlamayı önermiş.
1.3 GLS benzinli Getz sahibiyim. Aynı soruna benzer silkme durumu ile karşı karşıya kalmıştım boğaz kelebeğini temizlettim şu an düzeldi gibi. Ancak dizel araçta bu sorun debriyaj müşüründen de yapabilir. İlk olarak ona baktırın