Merhabalar, 2015 model manuel i10 aracım var. Yaklaşık 450 km yol yaptım 120 140 bastım. Bugün aracın suyuna baktığımda çok çok az bir azalma olmuş. Tırnak ucu kadar. Tam f çizgisinin oradayken f çizgisinin biraz altına düşmüş. Biliyorum olmaaı gereken f ile l arası,servis eklemiş ve f nin biraz üzerindeysi su 3 4 ayda yavaş yavaş f nin altına düştü. Şimdi benim aracımda su eksiltmesi mi var ? Araç garantili servis bakımlı, lpg yok.
Motor ısındığı zaman yedek kaptaki su artar belki öyle tahliye olmuştur fazlalık takılmaya gerek yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce bende tam f çizgisine yakın dolduruyordum araba ufak bir azaltma yapıp sabit kalıyordu. Ben yine ekliyordum o yine azaltıyordu. Biraz inatlaştım ama sonuç değişmedi. Bizim araçlar fazlalığı atıyor diye okumuştum forumda. Gerçekten de öyle aslında. Şimdi ufak eksilttigi noktada 2 senedir orada halen daha da azaltmadı. Optimum nokta galiba Siz yine takip etmeyi bırakmayın , belki bi kelepçe filan gevşemiş olabilir. Ara ara fan açacak kadar zorlayın , olduğu noktadan daha da aşağı inmiyorsa rahat olun bence. Baktınız aşağı indi hemen müdahale edin. Garanti varsa kesin servise gidin. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam fan zaten açıyor benzinli olması sebebiyle, daha önce f ile l arasındaydı servise gösterdim ekleme yapmışlardı. Ha şimdi f nin orada f in az biraz altında, su sıkıntı yok ama bir yerde kaçak yoktur inşallah