Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arabam stop etti çalışmıyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda freewolf77 tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. freewolf77

freewolf77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dun öglen arabayla bır ıkı saat gezdım eve donus yolunda kırmızı ısıkta durdum ve araba bır anda stop ettı ve bıdaha calısmadı bugune kadar sadece benzın bıttıgınde yapmıstı ona dıkkat edıyorum benzınsız bırakmıyorum 1996 accent gls tupsuz

2. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sensörü bozulmuştur. Kaputu açtığınızda motorun tampona bakan kısmında tam ortada bi sensör var. Genelde ondan kaynaklanıyor.

3. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    geçmiş olsun

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    arabanın marşı çalışıyordamı araba çalışmıyor yoksa marşta çalışmıyormu. eğer hiç tık yoksa aküyle ilgili bir problemde olabilir. benim araçta şarj dinamosu bozulmuştu yolda giderken stop etti ben benzin bitti diye benzin koydum ama kontağı çevirdiğimde yine tırrrrt diye bir ses marş motoru dönmüyordu arabayı vurdurarak çalıştırdım elektrikçiye gittim önce kömürlerini değiştirdiler 2-3 gün sonra yine aynı arızayı yaptı bende şarz dinamosunu komple değiştirdim. şimdi bir sorun kalmadı.

5. Misafir

Misafir Guest

AYNI KONU İLE İLGİLİ BİRDEN FAZLA BAŞLIK AÇIP KONU KİRLİLİĞİNE SEBEP OLMAYINIZ...

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş