Evet Doğru gördünüz beyler aracım accent era amortisörler monroe + eibach yay + 195 50 15 jant lastik takılı o kütük gibi olan alt takım güneşi görmesiyle yumuşaması bir oldu çok rahatladım valla can sıkmayacak seviyeye geldi. takur tukur hiç esnemeyen yapı yumuşacık oldu sevindim valla. acaba amortisörler güneşde dahamı iyi çalışıyor inanın çok ilginç hatta arabanın gaz tepkisi bile arttı daha canlı oldu. bukdar fark ettiren olay nedir tam olarak :%80 bariz fark edilecek şekilde iyi oldu araba. o soğuk ve yağmurlu havalardaki kütüklük cansızlık gitti yerine sanki kaymak gibi bi araba geldi ....
İlla ki soğuk etkisi olacaktır. Ben genel de soğuk havalar da gerekmedikçe araç kullanmam çünkü aracın tadı tuzu kalmıyor yer sert araba sert hehe
Lastiklerin yumusamasini da eklemek lazim... Benim aracta 4 amortisor monroe yaylar orjinal ama amortisorlerin sertliginden sikayetciyim baska sorun yok ses yok arkanin asiri sallanmasi vs yok ve yol tutus fren vs daha iyi ancak engebeli yollarda her bir cm cukuru hissettiriyor GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lastiklerin yumuşaması demişken, ani hava değişimlerinde lastik basınçları bir miktar değişkenlik gösterebilir, kontrol etmeyi unutmayın Bize her sevdadan geriye kalan, sadece GALATASARAY...
soğuk havada uzun süreli kullanımda da aynı tepkiler alınabiliyor. Kışın Tucson'u motor soğukken kullansanız arabadan nefret edersiniz, sesli çalışır, gitmez, serttir vs.