merhaba arkadaşlar, bende vogasplus lpg kiti var yaklaşık 22000 km kullandım sorun çıkarmadı geçenlerde baktımki araç çöküyo gaz pedalı yok sanki gitmiyo halbuki 1000km önce yağını yağ filitresini hava filitresini bujileri trigel seti değişdi,araci benzine alıyorum çekişinde hiçbir problem yok benzinde araç çok iyi gidiyo rampalarda lpg le giderken arkadan sellektör yaptıkları zaman benzine alıyom çok fark ediyo ama gel gelelim lpg de gitmiyo araba lpg taktırdgım yere götürüyorum abi diyo hiçbişi yok bunda nasıl yok diyorum şuan bişi yok diyo gaza yükleniyo hiçbir sıkıntı yok diyo anlamadım gitii.
abi arabada ki sıkıntı şöyle mi! rampaya geliyorsunuz önceden rampalarda devirden fazla düşmüyordu şimdi 5. viteste devirden düşüyor 4. vitese almanıza rağmen hala yavaşlama eğiliminde vede siz gaz pedalına sonuna kadar bastığınız halde öyle mi?
Konunun uzmanı değilim, sadece tecrübemi paylaşmak istiyorum. Sonatamda fakir karışımdan dolayı sürekli arıza ışığı yanıyor. Bir keresinde %5-7 yakıtı zenginleştirdiler ve arabam dediğiniz şekilde gitmemeye başladı. Eski ayara döndürünce gidişi düzeldi.