Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arabam gitmiyor. :(

'LPG Sistemleri' forumunda yükseldeniz tarafından 22 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. yükseldeniz

yükseldeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Yüksel DENİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    merhaba arkadaşlar, bende vogasplus lpg kiti var yaklaşık 22000 km kullandım sorun
    çıkarmadı geçenlerde baktımki araç çöküyo gaz pedalı yok sanki gitmiyo halbuki
    1000km önce yağını yağ filitresini hava filitresini bujileri trigel seti değişdi,araci benzine alıyorum
    çekişinde hiçbir problem yok benzinde araç çok iyi gidiyo rampalarda lpg le giderken arkadan sellektör
    yaptıkları zaman benzine alıyom çok fark ediyo ama gel gelelim lpg de gitmiyo araba lpg taktırdgım yere
    götürüyorum abi diyo hiçbişi yok bunda nasıl yok diyorum şuan bişi yok diyo gaza yükleniyo hiçbir sıkıntı
    yok diyo anlamadım gitii.

2. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abi arabada ki sıkıntı şöyle mi! rampaya geliyorsunuz önceden rampalarda devirden fazla düşmüyordu şimdi 5. viteste devirden düşüyor 4. vitese almanıza rağmen hala yavaşlama eğiliminde vede siz gaz pedalına sonuna kadar bastığınız halde öyle mi?

3. aaibek

aaibek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konunun uzmanı değilim, sadece tecrübemi paylaşmak istiyorum.
    Sonatamda fakir karışımdan dolayı sürekli arıza ışığı yanıyor. Bir keresinde %5-7 yakıtı zenginleştirdiler ve arabam dediğiniz şekilde gitmemeye başladı. Eski ayara döndürünce gidişi düzeldi.

Bu Sayfayı Paylaş