<DIV ="postText"> <DIV id=id_4ef5f09f1661e2f49410907 ="text_exposed_root text_exposed">FİATI SAVUNAN: Bir arkadaş niçin tork değeri düşük görülüyor demiş,Bilgi:Beğenilmeyen fiat bravo 1.6 multijet 120 hp'dir ve 300 nm maksimum torka sahiptir.Şu anki 1.6 dizellerin pekçoğu 290 nm gibi maksimum tork değerlerini üretebiliyorlar.(Yine beğenilmeyen linea ve bravonun 1.6 105 hp multijetinden bahsediyorum)Yeni focus 270 nm maksimum tork değerine sahip.Yani sözün özü şu:128 hp maks. bg gücü olan bir otoda daha fazla tork olmalıydı.Kastedilen o bence...Ve hyundainin fiattan kaliteli araçlar ürettiği fikrine katılmıyorum.Hala daha satılan accent eranın arka koltuğuna oturan 1.70 boyundaki bir insanın bile tümseklerden geçerken kafası tavana değiyor.Hala daha rakiplerini 500 lt bagaj hacmi olan bir segmentte era 370 lt gibi komik bir bagaj hacmiyle yollarda.Hyundai dizellerini rakiplerinden çok yaktığı gerçeğini bütün kullanıcılar biliyor....Ve o beğenilmeyen fitın multijet motoru taksicilerin elinde bile 500000 km'yi rahat yapan bir motor.Türkiyede ağırlıklı olarak taksicilerin kullandığı marka fiat grubudur.Aynı motor powertrain adlı şirket tarafından fiat-gm ortaklığı ile geliştirildiği için güncel opel ve fiat grubu modellerinde kullanılmaktadır.Dahasını sayayım mı bilmem?Linea yol tutuşu çok iyi bir araç.Era ile mukayese bile kabul etmez.Hyundai ile uzun yol yapanla fiatla yapan bir olmaz; bunu da kiralık araç deneyimlerinden biliyorum.Fiat linea 1.3 multijet active plus'ı 32000 tl gibi bir rakama alırken accent era bile bu rakamın çok üstündedir.Accent blue ise 46000 tl'nin bile üstünde.Lütfen fiyat-kalite değerlendirmesi yapalım.Not:Şu anki aracım fiat değil, opel vectradır.Ancak fiat gibi alfa romeo, lancia ve de ferrari grubunu bünyesinde toplamış kaliteli bir markaya eski kuş serisi zihniyetiyle bakmayalım arkadaşlar.<A ='.add($("id_4ef5f09f1661e2f49410907"), "text_exposed");'>Devamını Gör</A> erkenin teki fiatı savunuyor bnde onun bu yazılarına karşılık Merhaba siz bilmeden konuşuyorsunuz yakıt bakımından accent era:5.6 ve accent blue5.4 yada yetişemiyor albea6.1 linea 6.4taksiciler siz hiç dışarıya çıkmıyorsunuz galiba bi dünya accent era var taksi ve hepsi memnun km bakımına gelirse bu kullanıma bağlıdır bunu bnle kşmse tartışamaz sağlamlık vede güvenlik bakımından fiat hyundai ye yetişemez fiatın opsiyonel sunduğu abs eps yi hyundai standart sunuyor bir video paylaştım albeanın çarpışma testi yiyorsa izleyin düşüncelerinizi paylaşın lineanınkini bulamadım neden kasalarına güvenmedikleri içinmi acaba 32000 tl dediğiniz albea dizel baz modeli en boşudur era en boşuna yetişemez bna saydırmayın şimdi burda siz birde lineanın ikitip dizel motoru var biri 1.3 diğeri 1.6 multijet yakıt bakımından 1.3 ü tork bakımından 1.6 yı sölüyosunuz neden çünkü eksik işinize geldiği gbi söylüyorsunuz zaten torukunda uzun yolda bir faydası olmuyor era 1.6 sıylada lineanın 1.3 90 bg multijetini kapıştırsan accent era yer onu yani accent bluenın 1.6 dizeliyle lineanın 1.6 dizelini kapıştır accent blue yer lineayı cevabınızı bekliyorum AÇIKCASI FİATIN HYUNDAİYE YETİŞMESİ İMKANSIZ HER KOŞULDA Düzenleyen : salihpetek
Güzel cevap link versenizde 1 2 cevapda ben versem.Bende 1.6 accent admire var araca kim binse bu araba çok seri diyor.2.0 gt opel vectra var arkadaşımda o bile dedi bu araba nekadar seri.Ki bindigi araç 156 bg nasıl olur dedim inanmadım bindik gerçekden o araç gaza yüklendiginde topallıyor. Accent lastikleri öttürmeye başlıyor.
O kadar cok iyi tork Çeviriyorsa Linea nie eline werıorum 1.3 admire la 1.3 multijet turbo lineanın ? sadece roll de alıyor oda 1 boy yemısım fiati fiat la hyundai kıyaslıcak olursak sadece süspansiyonu iyi baska ne özellıgı war fiatin blue ıle lınea kıyaslıyorsun yapma yahu blue ıle lınea bır bıle tutamazsın blue nun ayarı brawo fıyat olarak kıyasladınmı rakamlarda esıtlenıyor zaten