1 ay sonra arabamı alalı 2 yıl olacak.saolsun şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı.ama bugn hariç.sabah okula gittim park ettim.öğlen çalıştırdım vitesi boşa attım biraz eğimli olduğu için saldım yerini değiştrdm.akşam 17:15 civarı kontağı çevirdim bi ses geldi çalışmadı.kontağı çeviriyorum vıjjjjj diye bir ses bikaç kez denedim değişmedi.saldım geriye denedim olmadı.çevreden yardım aldım aracı düzelttik ittiler gene olmadı.durdurmak istiyorum fren sertleşti tutmuyo.en son bi tanıdıkları kontağı çevirdi gazı pompaladı ancak öyle çalıştı. 1-adam aracı boğmuşsn dedi.iyi de bikaç kontak çevirmeyle araç boğulur mu?çalıştırırken gaza basmıyorum ki.debriyaja basarak çalıştırıyorum. 2-bi arkadaşım aküyü göster dedi.acaba akü kaynaklı olabilir mi? 3- akşam gelirken frenleri denedim.araç abs li.boş bi yolda 60 civarı frene bastım.duruyo ama fren pedalına vuran bişey yok.vurması gerekmez mi?abs devre dışı kalmışmıdır? kafam karışık.1 ay sonra bakıma gidicem.fikirlerinizi bekliyorum.
marş motorunuzda sıkıntı olması kuvvetle muhtemel. araba yerinden hareket edince sıyıran dişli yerine oturmuş olabilir.
peki ne yapayım servise mi gideyim.fren olayı da kafama takılıyo.dediğim gibi sert bastığımda pedala vurma gelmiyodu.acaba abs çalışmıyo mu?
frene bastığınızda lastikler kayıyormu kayıyorsa çıkmış olabilir ama hızınız yavaşsa abs pedala vurmaz
Bu Araba Karbüratörlümüki Boguluyor.... Çalışmama İmmo Arızasına Benziyor..... Marş Motoru Dönüyormuydu ?
valla bilmiyorum.ama adam zorladı gazı pompaladı biraz.sonra çalıştı.eve gelince 2 kez tekrar denedim.bi sorun olmadı.birazdan bi daha deniycem.