Arabaya kendi emeklerimle bağladığım amfi nin resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istedim. %80i tamamlandı sadece DECK alacağım ve olay bitecek. Birde+ kabloyu Akü ye değilde sigorta panelindeki kırmızı kabloya bağlamayı düşünüyorum. Forumdaki bir arkadaşım öyle yaptı banada tavsiye etti. Amfi yide öyle biyere koydumki bagajı hiç ellemedim resmen<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Pioneer amfi 80 RMS X 4<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Pioneer Kolon 80 RMS X 2
kablo girişin olduğu kısmı fotoğraflayabilirseniz yardımcı olmamız kolaylaşır. Düzenleyen : yanlayanaccent
keşke benim afide buraya girse ben arka koltugun dayanma kısmına akıllı civata ile monte ettim.bide arka hoparlor yada kompenant marka model söylerminiz
anfinizi arabanın metal kısmına çok yakın temas ettirirseniz yani yapıştırırsanız ısınarak ses kesme propleminin önüne bir nebze geçebilirsiniz yoksa uzun müddet ses sistemi açık kullanırsanız arızalarla karşılaşacaksınız
Bir diğer husus ise hoporlör leri bağladığınız kablolar amfi ile uyumlu deyiller biraz daha kalın geçirgenliği yüksek kablo bağlamanız sesinizin kalitesi açısından daha iyi olacaktır.Elektrik kablonuzu aküden alınız vede sigortalık kullanınız bu sizin vede aracınızın korunması açısından faydalı olacaktır sigortadan elektrik almak kablo mesafesini kısmaktan başka bişey deyildir sağlıklı olan aküden almaktır