merhaba arkadaşlar iyi gunler hepinize benim sizden bir konu hakında bilgi almam gerekli umaarım yardımcı olursunuz hepinize şimdiden teşekkurler... Ben 1 ay once 99 model hyundai accent aldım arabada başta sorun yoktu ama bir hafta once arabaya yag attırdım hersey bundan sonra oldu olan sorun şu arabayı calıştırıyorum araba biraz gidiyor tum gostergeler yansammı sonsemmi arsında gidip geliyor stop ediyor calıştırıyorum biraz gidiyorum yine yapıyor.. sonra uzun sure kesti bunu. şimdi az once lpg tamamen biti ve benzne aldım yaptı yine arabyı calıştırıyorum viteste faalan olmaadan stop edyor tekrar calıştırıyorum biraz gidiyorum yine durunca stop ediyor bazen giderkende stop ediyor bunun sorunu nereden kaynaklanıyor lutfen yardım edin lpg benzin fark etmiyor stop ediyor
Geçmiş olsun.. Eski araba dert insanın başına.. forumda tecrübe ve fikirleriyle sorununu çözecek çok kişi var dert etme
ışıklar gidip geliyor dediğinize göre şarj olmuyor olabilir diye geldi bana hani benzin lpg arası çalışmada tutarsızlık olsa lpg ayarsızlıgı da söz konusu ama önce akü kontrolü sonra şarj dinamosu ve kaçak kontrolü yaptırın
aracınızdaki arıza birçok şeyden kaynaklanabilir, çok ciddi bir problem de olabilir. giden aracın gösterge ışıkları gidip geliyorsa ciddi bir elektrik arızası var demektir. benim 97 accentimde dediğiniz gibi birşeyler oldu, sonrabir anda arabanın bütün elektriği kesildi, ana rölelerden birisini yakmış. sebebi ise benzin deposunun içindeki pompanın yanması ve kısa devre yapmasıymış. sizin de biryerlerde kısa devre vardır. tam sigortayı da yakamıyor herhalde, o şekilde götürüyor. iyi bir oto eektrikçi sizin sorununuzu çözer.