Arkadaşlar aracının içinde ilk verilen halı paspaslar bayağı bi kirlendi napıcam ? yıkamacıya yıka dedim koku yapar dedi napmam gerekir arkadaşlar ?
Hocam o paspaslar pisliktir aracta toz bakteri hepsi yapar kışın ıslak ayakla basıldığı zaman koku yapar tavsiyem yeni kauçuk paspas alın istediğin kadar yıka koku filan yapmaz istediğin zaman silkebilirsin :RpS_thumbup:
yazın sıkıntı olmmuyo yıka kuruyo zaten kısın problem oluyo yıkamacıya zor gelmıstır bende yıkamacıyım yazın gelenlerın hepsını yıkıyorum
Bekledigin kabahat, sicak bir günde güzelce yika / yikat kurur ayni gün. Evde kuru hali nasil koku yapmiyorsa paspas da yapmaz. Kirini iyi temizlemezsen cikmayan kirler koku yapabilir belki ama çok paspas yikadim kokan olmadi M. Atrix
Her ay (yaz ,kış ) mutlaka halı paspasları yıkarım. Kışında pek sorun olmuyor. Kaloriferin yanına koydunmu sabaha kadar kuruyor.
bende başlıkta araç taban halısı sanmıştım paspas halılar yıkanır tabi, koy güneşe kurusun.. kışın da kauçuk paspas kullanılabilinir
Solmusa pek çare olacagini sanmiyorum. Çok pahali değilse yenilemek en güzeli hatta sokmusken ses yalitimi da yapilabilir M. Atrix
Bende 6 ay önce halı yıkama makinesi ile koltuklarıda yer döşemesini halı yıkama makinesi ile yıkadım camları acık bıraktım kurudu araç yer döşemesinin rengi kendine gelmişti çok güzel oldu varsa imkan deneyin isterseniz ?
gecen yaz ıkı kez yıkadım bu yazda yıkarı yıkamacı oldugum ıcın koltuk vs devamlı temızıgını yaparım ama yıkayınca dahada beyazları kırı gıdınce