Arkadaşlar 2005 model admiram var arabamı çok sık kullanmıyorum aracımı sürekli park edebileceğim kapalı bir alan olmadığı için dışarıda açıkta bırakmak zorunda kalıyorum. Yaz aylarında memleket çok sıcak oluyor güneş tüm gün arabanın üzerinde boyanın güneşten zarar görmemesi için pamuklu kumaştan çadır yaptırdım, fakat çadırın altında biriken tozların zımpara gibi boyayı çizip zarar vereceği söyleniyor. Şu an çadırı kullanıp kullanmamak arasında kararsızım bu konuda bilgisi olan tavsiyede bulunabilecek arkadaşlara şimdiden taşekkür ediyorum.
ben olsam kullanırım. çadır olunca tozlar dahamı çok yapışacakmış açıkta durmasından iyidir. Düzenleyen : Bleda
boşver hocam çadırı. 6 ayda bir güzel bir cila iş görür. adana sıcak memleket. göğüs üstüne bir güneş yansıtıcı direksiyon üstüne de bir bez iyi olur.
Valla içine güneş girmesin diyeönlem alıyorum ama dışı için en uygunu sanırım gölge bir yere çekmek oluyor
arkadasım benım evde garaj var ıse gıdınce de cadır cekıyorum tertemız duruyor tozu da olmuyor tavsıye ederım
komşumuz aracında dediğiniz branda dan kullanıyordu..mahallenin yaramazlar brandayı yakmışlar az daha arabada kül oluyordu sadece tampon yanmıştı...