Km si 100 bin civarında son kasa i20 , Astra J gibi hb otomatik benzin - lpg , sanruflu araba arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oğlum 2016 Esay Egeayı sattı yarın devirini verecek o arıyor , rica etti forumuna yazar mısın diye , çok iyi olur Hakan hocam , yardımını bekliyoruz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi üye olduğumuz 2 tane araç ihale sistemi var, malum yaz aylarında araba sayısı çok az oluyor, ben sizin için bakayım temiz düzgün bir araç olursa haber ederim size
Merhaba, Genç bir arakadaşa alınacak sanırım araç benimde suanda kullanmıs oldugum Seat Leon Style led paket tavsiye ederim. 1.0 ecotsi yakıtı iyi, motoru performanslı, görünüşü güzel(led paket şartıyla),vergisi düşük ve sunroof lu modelinide bulursanız cok hos. Fr lar kadar pahalı degil 100.000 km deki bir arac tahminimce 1 milyon civarı alınabilir
Abi Astra J'de benzinli özelinde 1.6 atmosferik ve 1.4 turbo motor var. 1.6 motor lpg'de sıkıntı yaratır. 1.4 turbo da piston kırma durumları var.
Benim bacanağa 1.4 turbo edition plus ihaleden alıp vermiştim 30 bindeydi, şimdi 120 bin olmuş, lpg var hayatta gördüğüm en kötü şoför ve araba taş gibi çıktı