merhaba iyi forumlar.. mühürlü app yasak mıdır değil midir ? kimisi yasak kimisi değil diyor ceza yedikten sonra gerçeği öğrenmek istemiyorum başına gelen varsa yada bir bilgiye sahip olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler
Benim plaka da cam harfler vardı mühür olup olmamasi hicbirseyi değiştirmez demişti trafik polisi. Park halinkde bile görsek ceza yazarız demişti usulca uzaklasmistim
Herkesin zevkine merakına saygı duyuyorum. Ama şu app plakadan ne anlıyorsunuz ben de buna anlam veremiyorum.
Yasak, aldığım 206da mühürlü app plaka vardı, normal plakaya geçmek için baya uğraşmıştım, Antep'te app plakaya mühür bastırıyorlar ama nasıl ve hala yapılıyor mu bilmiyorum.
Arkadaşlar yanılmıyorsam , TŞOF un hiç bir yerinde app denilen değişik karakterler barındıran merdivenaltı plakayı mühürlemezler. Bu dışarıda hazırlanmış bir sahte evrakı kamu kurumunda mühürletmeye benzer. Dolayısıyla o APP lerdeki mühür de sahte kendileri basıyor mühürü , okunmuyor patates mühürü gibi gerçek değil cemiyet mühürü değil. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Ben bir ara bulunduğum şehirde bir plaka bastırdım cemiyete , forumda da fotolarnı paylaşmıştım , durum şu ki plaka üzerinde iki ayrı K harfi var ama ikisi birbirine benzemiyor , rakamlardan ise karakterin biri küçük bir diğeri büyük vs. oplakam bir sürtme sonucu bzulunca aynı ilin başka bir ilçesinde plaka bastırdım ve cemiyet tarafından basılmış en güzel plaka diyebilirim. Bazı TŞOF baskı yerleri yeni karakter getirmiyorlar , yıllardır aynı karakter kullanımdan dolayı yamulmuş veya standart derken ucube bir karakter ortaya çıkmış bir nevi vurdumduymazlık ,vatandaşta bastrıp parayı kullanıyor ne yapsın.
3 aracımda da APP plaka kullandım,1 kere plakadan dolayı Yalova'da uyarmışlardı.. İlk 2 aracım ile sürekli İzmir - Zonguldak arası gidip geldim. Şimdi ki araçta Zonguldak'ta 2 haftada bir İstanbul'a gidip geliyor..