Arkadaşlar motorda hararet var ayrıca paspaslar ısınıyor. Şimdi araçta yeni olduğumdan bilmiyorum kırmızıyla işaretlediğim yerlerin hangisini antifiriz su koymalıyım? Motorun suyu eksilmişse nasıl anlarım?
sol taraftaki aman sağ tarftaki kapağa yağdan başka bişey koymyın sol tarafa yani en ön kısım ve onun hemen yanındaki siyah borulu kapaklı yer ise yedek su haznesi yedeğe ve radyatöre sadece su ve antfriz ekleyin yedek hazneyide yarımda bırakın ağzına kadar doldurmayın
Hocam sol taraftaki siyah kapaklı yere koyacam değil mi antifirizli suyu. Kırmızı dörtgenin içindeki. Bugün oraya koyayım dedim hepsi aşağıya döküldü ne koyduysam yanlış mı koydum acaba. Yağ tarafıda kırmızı&turuncu karışımı yağ vardı dokunmadım oraya.
Sağdaki metal kapak antifriz içindir. Ayrıca motor sıcakken radyatör kapağını açmayın. Motor soğuduktan sonra açıp eksilen suyu (antifriz veya antfrizli su) tamamlayabilirsiniz.
Dostum ne yaptın. Soldaki siyah kapak aracın motor yağı içindir. Dikkat edersen hemen yanında sarı renkli olan yağ kontrol çubuğu var. Kırmızı-turuncu dediğin antfriz zaten. Galiba yanlış koymuşsun.
küçük kapaklıya koyucaksın yani arabanın sol önündeki kısım orası fulldur zaten kırmızı su antifiriz işte
kimse doğruyu yazamamış sağ taraftaki metal kapağın yan kısımından bir hortum çıkıp hemen solundaki taşma kabına giriyor. Suyu o taşma kabına koyacaksınız, sistemin ihtiyacı oldukça oradan alacak.
Peki arkadaşlar full dolu olmasına rağmen hararet oluyor ve paspaslar full ıslak niye olabilir ozmn? Bu durumda su eksiltme yok.
hocam bnde birşey sormak istiyorum 2008 1.4 getz sis farlarım orjinal ben 8000 k xenon takmak istiyorum ancak bir çok kişi sis farı camlarının eridiğini söylüyor sizce takmalımıyım teşekkürler
kalorifer radyatörü çatlaktır, kaçırıyordur. bu da sistemde hava olmasına ve hararete neden olur. diğer sorduğunuz kapaklar v.s. foto da detayları var
Yarım saattir fotoğrafta taşırma kabının yerini arıyordum.Siyah yapmışlar görünmesin diye. Bende diyorum PSA grubu gibi kapalı sistem herhalde. Teşekkürler MSC.