Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

antifriz kokusu

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda BEYZADE tarafından 2 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dün aracımı servise götürdüm antifrizi ölçülsün kartipi lastikleri takılsın diye... serviste aracımı aldılar bir müddet sonra aracın antifrizinin çok düşük olduğunu bu yüzden değiştirilmesi gerektiğini söylediler... bende değiştirin dedim. neyse her şey yapıldı bitti lastikler değişti balans falan yapıldı cüzzi bir miktar ödemesini yaptım çıktım. gece farkettim kaloriferi açtığımda özellikle sıcak ta antifriz kokusu geldiğini hissettim. hava yağmurlu olmasına rağmen kuru bir yer buldum 1 saat falan o kuru yerin üzerinde beklettim hani akan birşeyler varmı diye oda yok. bu koku neden gelir bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirmi... bu arada koku kaloriferi ilk açtığımda geldi sonrasında ya kokuya alıştım farketmedim yada gelmedi. ayrıca su seviyesi falan hararet herşey normal....

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    antifirizi biraz fazla koyarlarsa bu olabiliyor. ya da koydukları yere biraz dökmüşlerdir. motor ısınınca buharlaşan antifiriz kaloriferden kabine girebilir.

3. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Servisinizin beceriksizliği açıkçası,

Temiz çalışılmamış.
    Sıkıntıyıda size yaşatmışlar.

Genel bir Türkiye hizmet klasiği,
    Aynısını Serviste hizmet verenlerden birine yapsalar
    Ağızlarına geleni söylerler !

4. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dogrudur... arıza vs bişey olmasında hepsine razıyım artık...

5. Misafir

Misafir Guest

Aldığınız kokunun antifiriz olduğuna eminmisiniz, futubet kokusu olabilir'mi...

6. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eminim çünkü aracın eski suyunu boşalttıklarındagelen kokuyu almıştım aynısı kokuyor...

7. Misafir

Misafir Guest

Uzun süre çalıştırılmayan kaloriferden de böyle koku gelir, ayrıca daha önce aldığınız kokunun suyun sıcak olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, benim bildiğim antifiriz kokmaz, motorda dolaşan sıcak suyun kendine has bir kokusu vardır, boşaltıldığında duyarsınız o kokuyu, sanırım o kokuyu aldınız ama yinede iddia etmem...

8. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    coşkun abiye hak veriyorum... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifantifirizi bugün serviste kontrol ettirdim ama ondan önce dün eksikse koyarım diye dün 3litre almıştım bidonu açtığımda bariz rahatsız edici herhangi bir koku duymadım...

9. Misafir

Misafir Guest

Büyük ihtimal suyun kokusudur....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

10. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    aynı kokudan bahsediyoruz, antifirizin kendisi kokmuyor ama buharlaşınca, sıcak bir yüzeye deyince kokuyor, belki suyla karışınca bu koku çıkıyordur.

Bu Sayfayı Paylaş