MERHABA ARKADAŞLAR EKİBE YENİ KATILDIM ARACIMI 1 AY KADAR ÖNCE ALDIM. İ20 2014 MPI JUMP KULLANIYORUM. ARACIM PARK HALİNDE İKEN ANTENİMİ SÖKMÜŞLER ŞEREFSİZLER. SERVİSE GİTTİM 350 LİRA FİYAT ÇEKTİLER KOMPLE TAVAN SÖKÜLÜP KABLOLARIN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER. İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞIMDA 20-30 LİRA GİBİ CÜZİ RAKAMLARA ANTEN VAR. DAHA ÖNCE BU TARZ BİŞEY BAŞINA GELENLER YARDIMCI OLABİLİR Mİ? HERKESE İYİ GÜNLER.
@ahmetend geçmiş olsun, bir yerine sokmuştur şerefsiz kesin... töbe töbe yarappi... Aynımıdır bilmem ama arkadaşın leonun antenini sökmüşlerdi, hepsiburadadan 40 TL'ye bir anten aldı, o söktükleri antenin muhakkak kopan kablosu kalıyor, ona ek yaparak yeni antene taktık... Sizde öyle deneseniz yada oto elektronik ses'cilere bir götürün isterseniz... tavan sökme nedir ya ? Not: Bu arada tümünü büyük harfle yazmak forum kuralları gereği yüksek sesle / bağırmak / çığırmak manasında sanırım... "Caps Lock" takılı kaldı sanırım.
evet caps lock açık kalmış. dediğin gibi oto ses elektronilçilere gideyim bi ama i20 içim köpek balığı antenler uyuyor mu acaba ?
Geçmiş olsun Bir yerlerine sokmuşlardır, o kesin SHRACK anten ( köpek balğı ) taktırabilirsiniz, hoş duruyor
Geçmiş olsun ondan da çarpsınlar teybi bozulsun hayrını göremesin! Antenin jakı yuvası duruyorsa servise kanma arkadaşların dediği gibi basit bağlantıyla yeni antenle sorununu çözersin hatırlamazsın bile .
Dibi duruyorsa köpek balığı anten alın 350 tl çok kar yağan yerdeyseniz şu almaması için önlem alın tavana şu akmasın GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
babamın kullandıgı 2009 sportage aracında antenini kırmışlardı. tavan döşemesinin sökulmesi gerekiyormuş. delikleri kapatıp şimdilik antensiz kullanmaya devam ediyoruz. Maliyet olarak anten 180 tl + kdv ve işçilik 300 tl istedi servis. Dışarıda yaptırmak istediğimizde ise döşemeci açmayı kabul etmedi. Tavan döşemesi Eskisi gibi oturmazsa sorumluluk almayacağını söyledi. Serviste söktürmemi tavsiye etti.
İster bant ister laylon bantla yeterki yeni anten alana kadar su almasın önemli olan o GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar tepkiye haklısınız ama bayan üyeler var lütfen daha dikkat edelim hep beraber GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam şu anda yazlıkta kalıyor. Ama aşağıdaki linkte olan anten. https://www.google.com.tr/search?q=...hUCWxoKHa3ZACoQ_AUIBigB#imgrc=IWTKm8Ax_o_UQM: