arkadaşlar antalyada hyundai kullanan forum üyeleri işte şimdi hyundai buluşma günü ayarlama zamanı.haydi bakalım antalya buluşma günü kç kişiyiz....bu hafta sonunda ayarlayalım...
Valla Antalya buluşması için baya bir girişimde bulunan oldu ama hiçbiri başaramadı) Yav Antalya nın havasından mıdır suyundan mıdır nedir uyuşuk insanlarız bi nane yapamayız Eylül Ekim gibi olabilir. Hatta buluşma büyük olsun, katılım fazla olsun. Sonra katılımcıların tamamı birden Cangarlara ziyaret yapalım. Yani gövde gösterisi yapalım. Diyelim ki bak Hyundaiciler birlik beraberlik içerisinde kendinize çeki düzen verin vs vs.. Nasıl sizce etkili olmaz mı
Antalya'da yapılacak olan etkinliklerde her daim varım arkadaşlar.. Bence gece varyantta ya da yalın parkda renk cümbüşü güzel olur.. bence kalabalık olursak sonradan trafik içinden de araçları örgütleriz Cangarların veya kendimizin sponsorluğu ile afişler yapılıp öyle bir güzellik olsa süper olur valla..
Yav biz Cangarların kulağını çekmeye gidicez sen sponsor olmalarını ve kendi reklamlarını yapmalarını istiyorsun Yoksa sen Cangarlar da mı çalışıyorsun Hoş benim Cangarlarla bir problemim olmadı ama bizi tanırlarsa en ufak şeyde birbirimize destek çıkacağımızı düşünürlerse bize karşı yaklaşımları daha iyi olur. Mesela diyelimki; bu foruma üye olan arkadaşlarımızın birine Cangarlarda haksızlık yapıldı. Sonra topluca araçlarımızla servisin oraya girsek ve arkadaşımızın hakkını savunsak etkili olur bence.
walla Hyundaime kavuşalı 3 bin km oldu (3 hafta) sadece tek bakıma gittim (2500 check up) ilgilendiler sağolsunlar ama ezileni savunma konusunda haklısın son tahlilde ) bunu bir ayaklanma olarak görmeyip birlik olmak olarak görürsek düşünceye ve eyleme katılıyorum )