Arkadaşlar merhaba .. bugun itibariyle kaporamı verdim ve aranıza katıldım.kısmetse satış işlemleri yarın.. Araç 2000 accent 1.3 yumurta kasa.. Aracı ilk sahibinden aldım.. Km sinde herhangi bir oynama yok ve araç Orjinal 75.000 km de Aracın sadece sağ arka kapısı yan taraftakı aracın carpması sonucu göçmuş..sahibi de hiç uğraşmayıp direk değiştirmiş.. Aracın başka bir kusuru yok. Aracın şimdiye kadar tum bakımları aracın alındığı yetkili hyundai servisinde yapılmış.Araç sadece 2 sene önce tup takılırken girmiş sanayiye.. 12.500 istedi fakat 11.000 e el sıkıştık.. Sizlerinde fikirlerini almak istedim.Hyundailer hakkında hiçbir bilgim yok.Nasıl ? Memnun kalırmıyım.Şimdiden teşekkurler..
Sayın hemşehrim , hayırlı olsun aracınız , tam olarak şu anda araç piyasası ile ilgili fazla bir bilgim olmamakla birlikte ( net ortamındaki fiyatların şişirme olduğuna inanıyorum ) aracı sahibinden almış olmanız iyi olmuş , glerici fırsatçılarına düşseydiniz bu fiyata bu arabayı alamazdınız , biz bir ay önce oğluma , Hatay'dan 2004 1.3 GLS Getz aldık ( hiç tüp takılmamış) sizinki de yaşına ve durumuna göre iyi geldi , güle güle kullanınız derim.
Teşekkurler... dediğiniz gibi ilk sahibi olması ve yaşına göre aracın gerek genel durumu gerek km si nin çok çok az olması aracı tercih etmemde çok etkili oldu zten.. sitelerdeki 200 bin km civarındakı 3-4 parçasında boya olan araçlara bile yazılan 13-14-15 hatta 16 rakamlarını görunce bana biraz iyi gibi geldi..Sizede hayırlı uğurlu olsun bu arada..kazasız belasız suruşler dilerim.
araç temizse bir sıkıntısı yoksa bence çok iyi fiyata almışsınız piyasa çok uçuk çünkü... aracınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın...
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inş. Hyundaiden memnun kalırsınız zaten kullandıkca aracınızı göreceksiniz aracınıza baglılıgınız artacak