Selam arkadaslar Antalyada iy bir LPG Montajı yapan yer bileniniz varsa paylaşırsa sevinirim..Maddi durum itibariyla Atiker taktırmak istiyorum
Atikeri bir arkadaşım taktırmıştı. Antalyada. Ama nereye kattırdı bilmiyorum. Uludağ Otogaz dı sanırım yeni sanayide. Ama onlar Atiker takıyor mu bilmiyorum aslında. Emin değilim. Ama eski sanayi de Şah Otogaz var. Ben oraya taktırmıştım eski aracıma Zavoli. Kit iyi marka ama takan yeri beğenmedim. Kavga ettik bi kaçkere.
antalyadadik atiker bayilerinden biri işinde çok iyi diye bişey okumuştum bir ara.ama şuan ismini hatırlamıyorum
evet bende duydum bir bayinin işini çok iyi yaptıgını ama onu hatırlamıyorum..zaten hangi servise gitsek hepsi diyor ustayı iyi seçeceksin..
Arkadaşım ben taktıralı 6 ay falan oluyor, ozamanki araştırmalarıma göre şah otogazda zavoli taktırdım, ilk başta arıza lambası bi kaçdefa yandı ama sağolsun oradaki arkadaşlar ilgilendi o günden beri o tarz bi sorunum olmadı. Ancak şu günlerde ilk benzindeçalıştığında bi ufak sorun var lpg denmi başka yerden mi araştırıyorum. diyeceklerim bu onlar atikerde takıyor, yine sende sor araştır, Antalyada ençok tercih edilenler diye biliyorum şah otogazı.
Bu Lpg en ucuz Atikermi başka yokmu acaba? Adamlar 990 10 taksit diyor baskada düşmüyorlar..acaba baska yerli hangi markalar var?