Araca yapılacak olanlar bununla sınırlı değil, satılma vb bir durum olmaz ise kısa zamanda devam edeceğim.
Maşallah emeğinize sağlık baya bi emek var arabada aklınızda chip tuning varmı?Var ise daha güzel olur pek bi yapılıcak bişey görmedim fazladan.Ayrıca belirtmeden geçemicem bu tür jantlar her araca yakışırmı arkadaş vay bee...
chip tuning başta aklımda vardı 2-3 kişi ile görüştüm son olarakta hyundai servisindeki arkadaşımla görüştüm ve vazgeçtim. sebebi ise bu araçların silindir sayısı oldu. servisteki arkadaşım 3 silindir olduğundan dolayı yüklendiğim zaman sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek olacağını söyledi. başka yapılacaklar arasında komple body kit var ve müzik sistemini biraz daha ileri çıkarmak var ama dediğim gibi satılma ihtimali var o nedenle beklemeye aldım. hatta sahibinden de bugun ilan açtım Hyundai Accent 1.5 CRDi Admire 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 158705610
Satılmasından vazgeçtim ve kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar arabaya uygulamayı düşünüp halledemediğim iki şey var. birincisi body kit diğeri ise coil over sistemi. body kit için önerebileceğiniz standart kalıplar dışına çıkabilen ve işçiliği sağlam bir fiberci lazım. eğer ki tam istediğim şekilde body uygulaması olur ise coil over a ihtiyaç kalmayacak. diğer uygulamayı düşündüklerimi çözümde sıkıntı yaşamıyorum ama bu fiber işi şu anda en sıkıntılı olay benim için. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. aracın son resimlerinden bu tarafa yapılan değişiklikler : manifold arkasından ayrılmış kumandalı egsoz arka park sensörleri takviye olarak ön kapılara da jbl pro serisi mid takımı kapı direkleri de tavan kaplaması ile aynı malzemeden kaplandı ön ve arkada pleksi özel plakalıklar bunlarla ilgili resim ve egsoz ile ilgili videoyu da yakın bir zamanda eklemeyi planlıyorum
Zevkler ve renkler meselesi. Su an icin piyasada komple yapılı accent pek hatta hiç denk gelmiyor. Farklı yapmayacaksam yola çıkmayı pek düşünmem iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aracımı Kayseri ye sattım arkadaslar. Alan arkadasıma hayirli olmasını dilerim. Kayseri den olan arkadaslarım vae ise denk gelebilirler plaka değişmedi
abi kaldir su fotolari gozunu seveyim, nazar degdiricem en sonunda yeni sahibine de yaramayacak masallah cok guzel olmus
Nazar değdi zaten kardesim. Arabanın satışını verdim 15 dk sonra eleman geri çıkarken arkadaki arabaya vurdu. Arka sis fari kırıldı tampon hafif zedelendi.