Herkese merhaba. Bu gece maalesef iş dönüşünde aracımın sağ kapı ve çamurluğunu park bölümündeki kolona sürttüm. Hızlı geliyordum ve kurtarma şansım olmadı. Antalya'da kaporta boya işinden anlayan ve titiz çalışabilecek usta ismi verebilecek arkadaşlarımız var ise çok memnun olurum. Teşekkürler.
Yeni sanayi de Toker var iscilikleri gayet güzel. Biz bagaj kapağını yaptırmıştik. Eski sanayi dede bir yer vardı da adı aklıma gelmedi orası da iyiydi yine bagaj kapağı işlem görmüştü.
Bugün tokerle iletisime gectim. Biraz fazla fiyat istediler. Ortalama 500TL'den kapı açıyor tüm kaportacılar. En yüksek toker verdi. 800TL dedi. Yine gidip bir pazarlık yapacağım. Havaalanı yolu üzerinde Otto Zenith 500TL fiyat verdi. Dyo boya kullanıyorlarmis. Ustaları ise Jaguar servisinden geçmeymiş. Ne denli objektif bir bilgi bilemiyorum tabii. Bir de akdeniz sanayide akif kaya otomotivi söylediler. O da 500TL fiyat verdi. Yine Akdeniz Sanayide Bosh Servisi Turgut Otomotiv 600TL fiyat verdi. En kaliteli hizmeti kim sunar tam bilemedim. iyice kafam karıştı. 50-100 TL'sinde değilim işin. Kaliteli boya, iyi çektirme, az macun, yok denecek kadar ton farkı asıl kriterler. Yine tanıdığınız, yönlendiredileceğiniz yerler var ise lütfen bilgilendirin. Teşekkürler..
Çamurluk lokal boyanabiliyor fakat kapıyı, renk farkı olmaması adına komple boyamaları gerekiyormuş. Maalesef zorlu bir rengi var aracın. Bakalım orjinale ne kadar yakın olacak. Buradan yaptırdığım servisi ve servis sonrası fotoğrafları paylaşacağım ki diğer Antalyalı ve yakın illerdeki arkadaşlara da referans olsun. İnternette maalesef yeterli ve tatmin edici bilgi yok.
Tokerin işçiliği güzel fiyat biraz fazla olmuş ama pazarlık yapılarak anlaşılabilir. Neresi olursa olsun işlem boyunca takip etmeye çalışın takip edilince sevgili ustalar daha özverili çalışabiliyor
Takip konusunda tamamen haklısınız. Maalesef bu işler memleketimizde böyle yürüyor. Aracın cektirme-zimpara sonrasi ve astarli halleri icin ustadan beni aramasini rica edeceğim. Gider kontrol ederim. En kotu ihtimal birkac fotoğraf rica ederim. en son boya ve vernik aşamasında da bulundum mu sanmıyorum bastan savma is çıkacağını. Zaten her gittiğim yere hyundai forumda aktif bir kullanıcı olduğumu ve cok sık bilgi paylaşımında bulunduğumu dile getirip, web sitesini gösteriyorum. Artık herkes internetin çok büyük bir güç olduğunu farkında.
Bugün Akdeniz Sanayideki Toker Otomotiv ile 600TL'den anlastim. İşyeri sahibi Mustafa Bey ilgilendi. Çamurluk lokal boyanacak. Kapı sökülerek kapidaki üst kas çizgisine kadar boyanacak. Haftaya P.tesi aracı teslim edeceğim. 5-6 gün işlem süresi olacakmış. Kendilerinden her aşamanın fotoğraflarını çekmelerini rica edeceğim. Daha sonra sizlerle paylaşacağım. Hem işçilik açısından, hem de referans olma yönünden faydası dokunacağı düşüncesindeyim.
Şu an araç antalya da olduğu için isciliklerini fotograflayip atamadim. Bu arada unutmuşum oraya sol iki kapıyi sol çamurluk ve kaput değişimi yaptırmıştık. Kasko dahilinde yapıldı bizimki. Ondan fiyat konusunda pek bilgi veremem. İnşallah gönlünüzce olur.
İnşallah.. Verdiğiniz bilgiler ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim. Umarım sorunsuz ve tatmin edici bir tamir süresi yaşarım.
Aracımın son hali bu arkadaşlar. Istanbul'a yıllık izinim dolayısıyla gitmiştim. Gitmişken de küçük talihsizligi duzelttirme şansım oldu. 700TL'ye MTC Oto Maslak'ta yaptırdım. Hasan Bey cok ilgilendi. Gayet güzel iş çıkardılar. Web Siteleri mevcut. Gönül rahatlığı ile önerebilirim.