https://www.hyundaiclubtr.com/forum/smileys/flute3.gifsohbet sayfasına da attım bir başlık burayada atayım bari, antalya daki arkadaşlar bir faal hale gelelim artık mümkünse buradan tanışalım evvela.
Merhabalar arkadaşım.. Ben Antalya'dan Onur. ben de bu aralar bi buluşma düzenlesek mi diyordum.. talep olacak olursa bir buluşma ayarlayalım derim!
çok iyi olur arkadaşım bizde birşeyler yapalım artık bu dünya güzeli memlekette diyorum.inşallah diğer antalya lı arkadaşlarda teşrif ederler buraya.
Daha önceden Hakan, Niyazi ve Mustafa beyle tanıştık katılım olursa güzel birşeyler ayarlarız.. Mesela lara beachte güzel bir go kart sahası var eğlence amaçlı yarışma yapabiliriz.. ayrıca geniş güzel yerler var.. gönül isterki onlarca araba gelsin Antalya'yı inletelim
antalyadaki mahallelerden bir tanesinin hyundai binicileri gelse 4-5 futbol takımı bile çıkar. umarım antalya lı arkadaşlar devam ederler buradan.önce bir toplansak burada daha sonra buluşma organizasyonu için çalışma yapılabilir.
aynı başlıkla niyazi bey de bir konu açmış çok özür dilerim gözden kaçırmışım.ama aynı şey için uğraş veriyor oluşumuza sevindim. bunun dışında bence toplanabilirsek bir tanesini cangarlar da gerçekleştirip ilk ağızdan varsa olan sorunları iletip beklentilerimizi dile getirebiliriz diye düşünüyorum. zannedersem kendileri duyarsız kalmayacaklardır ne biliyim satış sonrası hizmetler,teknik servis müdürü ile fikir alışverişleri gibi. umarım bunu gerçekleştirebiliriz.