Vallahi Manavgat deseydiniz sanayinin hemen girişinde sol tarafta kalan bir aksesuarcı var, herşey mevcuttu hemde fiyatlarıda çok uygundu, ancak merkez ile ilgili bilgim yok malesef, ama sanıyorum ki antalyadakide sanayinin orda olabilir , çünkü hep sanayilerin oralarda açıyorlar , şehir içinde nerdeyse yok gibi.
yeşil sanayide tuning 07 var , eğer ses sistemiyse gene akdeniz sanayiye varmadan sağ şeritte error car sound var,bide aes tuning vardıda yerini bilmiyorum ama genelde sanayide olur bu kişiler ve bilindik isimlerdir
efenim alanyada yaşayan biri olarak oraya gitmek isterim. lakin daha açık bir adres var mıdır? konuyu hortlattığım için özür bu arada.
Konu açılalı epey olmuş, ancak konu açılışından daha sonra aynı konuyu araştıranlar için bilgi vermek babında yazıyorum. 3 tane aksesuarcıyı tavsiye ederim, 1-Tuning 07'nin sahibi (ufuk) arkadaşım, air süspansiyon da yapıyor, yeşil sanayide, fiyatta iyidir, adam gibi esnaftır. 2-Yukarıda bir arkadaş da aes tuning demiş, o da tuning 07'nin sahibinin kardeşinin (Uğur) yeri O da Eski sanayide honda Ada'nın olduğu kavşaktan sola içeriye girince 50 metre sonra yolun solunda. 3-Sakarya Bulvarı üzerinde Dünya Göz kavşağını geçtikten 100-200 metre sonra yol kenarında sağda Ercan Oto Aksesuar var. Oranın da fiyatları uygun, aynı zamanda toptancı sanırım, Üçünü de tavsiye ederim.