Merhaba dostlar Yine accent ile ilgili sitelerde video ararken karşıma bu çıktı bunlar ya rus yada bulgar pek anlamamda zaten benim için accent önemli neyse galiba arkadaş katalizörü değiştiriyor tıkalı gibi geldi bana aslına bakarsan bende kıllandım benim de böyle mi diye? Hadi bakalım bilen arkadaşlar bi yorum yapsın bizde bilelim yoksa yalan yanlış bu hafta sonu eksozu kesicem bende tam buradan gönderildi
Adam ne yapmaya çalışmış tam anlayamadım ama araba acayip çürümüş sanki. Kar buz için tuzlama sonucu araç baya zarar görmüş.
Katalizörü içi boş olanla değiştirmiş. Sonradan değiştirdiği 2. kısım ise "Spiral" dedikleri egzozun kırılmasını engelleyen esneyen parça.
Katalizörü sadece kesip değiştiriyor ve ikincisinde dizel partikül filtresini değiştirdi ama bunları keserek yapması neden ikisnde de vidalar olmalı belki de eski araç oluşundan açılamıyordur ayrıca bunu yaparken komple manifold ve egzos sistemini komple değişmek gerek hele böyle yaşlı bir araçta.
Dizel araç sahibi arkadaşların 2 yılda bir mutlaka bu videodaki temizlemeyi yapmalarını tavsiye ediyorum güç ve yakıtta da çok farklılık oluyor temizlik sonrası yakıt bir süre artırıyor ama sonrasında normale biniyor.