Arkadaslar gecen yazdan beri ön camımda anlam veremediğim ortada 20X20 lik bi bugu var tam on cam havalandırma deliklerinin ustunde... klima dan dır desem klima calısmadan da yapııo camım bozuk desem camımıı da yeni değiştirdim valla ben anlam veremedim benim gibi bu tip sorunu var mı?
yıkamacılar pis bez kullanmış olabilir.konsolü,döşemeleri sildikleri ilaçlı bezlerle camların içini de siliyorlar.Ondandır belki.Temiz bir bezle silin.
kalorifer petegi derken ? klima kapalıyken dahi yapıo ön cama kare seklinde bugu yapıo... normalde sıcak bolgedeyim hatta bugun 38 derece sıcaklık vardı dısarda gene yaptı
valaa antifirz kokusunu bilmiom ama cam yaglanıo bugu varken buguya elimi vurdugumda dokundugum yerler acılo diğer yerler tekar bugu kalıo ve yaglı sankiii
serdar abini dediği olabilir..bir baska ihtimal torpidoya sıkılan parlatıcılarda buharlasıp cama yapışabiliyor.
lokal olarak orta noktada oluşmasının kalorifer tesisatındaki bir kaçaktan olduğu açık. radyatör çatlamış olabilir, kelepçeden kaçırıyor olabilir. Ön göğüs komple sökülüp bakılmalı. Bahsettiğiniz hava sıcaklığında buhar oluşuyorsa ben bundan şüphelenirim.
Bence de, cam ne kadar kirli de olsa 38 derece sıcaklıkta buhar yapmaz. Yapması için çok daha sıcak bir buharın vurması lazım oraya.