Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Anket - Gündem Konusu : Suriyelilere Vatandaşlık Verilmesi

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda MSC tarafından 8 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

?

Vatandaşlık verilmeli mi?

Bu anket 22 Temmuz 2016 tarihinde kapatılmış.
  1. Verilmeli

7 oy
    7.3%
  2. Verilmemeli

87 oy
    90.6%
  3. Çekimser

2 oy
    2.1%
  1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  2. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Oylari satın almak başka birşey değil Yazık Yazık bu millete yazık

VVadam, gogo46, MehmetHan ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  3. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    3 milyon vatandaş değil terörist alıyoruz bunlar kendi ülkesini verip gelen adamlar kim bilir bizim ülkemize ne yaparlar

Asel Kaan Efe ve MSC bunu beğendi.
  4. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Kendi ülkesini savunmayan vatan hainlerine verilen vatandaşlıktan ne hayır gelir! Kendi ülkesini satan adam bizim ülkemize ne yapar acaba !

abdullah3471, Asel Kaan Efe ve MSC bunu beğendi.
  5. cenker_baba

cenker_baba Guest

Sahil şeritlerine yerleştirip oy toplamak için bir adım vatandaş olsalarda olmasalarda tr ye öyle bir dagildilar ki daha toplanması imkansız her ışıkta dileniyorlar her market önünde dileniyorlar allah kimseyi vatansiz bırakmasın fakat bizim için büyük tehlike olusturuyorlar savaş sırasında kadın ve çocuklar kamp alaninda gözetim altında kalsalardi erkekler savassaydi erkekler neden alındı anlamak mümkün değil vatanim savasacak ben kacicam ne anladim o zaman o vatanın vatandaşı olmaktan bilen varsa beri gelsin son sözüm bu adamlar artık hayatımızda olacak toplayıp çıkartmak imkansız oldu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gogo46, gogo17, abdullah3471 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  6. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bunlara Bombayı bağlayıp salacan iraga suriyeye patlatacan hem pislikleri temizlenir hem kendi ülkelerine hizmet ederler yada bunları sınıra bent gibi yerleştirecen

7. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Biraz gaddarca olacak ama hepsini işide teslim edip sonra işidi ortadan kaldırmak lazım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Birde bunlar çıktı başımıza yarın öbürgün bunlarda özerklik ister bunların vergilerinide bize ödettirirler zaten ödüyoruzda al işte daha geçen gün bomba yaparken gebermiş iki kişi bunlara vatandaşlık verilmesi saçmalıktanda öte

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bundan önce vatandaşlık talebinde bulunanlar zaten şartları sağladığında alınıyordu, sadece Suriyeli'ler de değil üstelik. Yani bana değişik birşey gelmedi.
    kadın çocuk ve yaşlılara sözüm yok, çok zorda olanlar var Allah yardımcıları olsun ama genç sayılan erkekler bu kadar çabuk pes etmemeliydi..
    doğru olan en başta söylenen güvenli bölge idi, Suriye tarafında kamp kurulup, yardım gönderilmeliydi ama destekleyen olmadı.
    vize muafiyeti muhabbetine de zengin, vasıflı olanı alıp vasıfsızlarını bize bırakacaklardı. Biz de böyle seçip alacaksak iyi olur.

Ayrıca bu şekilde kalmalarındansa vatandaşlık verilmesini ben desteklerim, en azından mtv, trafik sigortası, genel sağlık sigortası vs. öderler.

Son düzenleme: 8 Temmuz 2016
  10. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Facebookta bir paylaşım gördüm ,diyor'' madem Suriyelilere vatandaşlık verilecek , önce hepsini askere alalım sonra Suriye'ye savaşa gönderelim , ölürlerse ülkeleri için , dönerlerse ne ala''.

Hakan G., alphan59, Hakan07 ve 6 kişi daha bunu beğendi.
  11. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Suriyelilerin Ülkemize girdiği andan bugüne karıştıkları suçların ceteresini tutan varmı acaba?? misal daha gecen gün 2 suriyeli bomba yaparken havaya uçtu, herhalde havai fişek gösterisi yapmıyacaklardı yaşasalardı.. Ülkemiz zaten Kendi nufusunu taşıyamıyor ,işsizlik had safhada,Üniversite mezunları bile atanamadan orda burda ayak işlerinde calışıyor.. İşlerine geldiğinde Millete gidelim referandum yapalım diyenler..hadi hodri meydan millete sorun eğer Yüzde 20 bile evet oyu çıksın kendi vatandaşlığımı ilk gördüğün suriyeliye vermeye hazırım... millete rağmenmi??neden acaba???:rolleyes:

12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Kendi ülkesi için savaşmayan, Tr için asker olup savaşır mı.?

Tr vatandaşı olup bomba hazırlayan kahpe de çok var.

VVadam, abdullah3471 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  13. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  14. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    ülkemize karşı bu yapılanların bilinçsizce olduğunu düşünmüyorum artık. bunların düpedüz VATAN HAİNİ olduklarını düşünüyorum. yani kendi milletinden olan diğer arapların 1 kişi bile sokmayıp bizim kardeş kardeş diye yutturularak topraklarımıza girmelerine göz yumdurulduğumuz yaratıkların ki ben insan olduklarını düşünmüyorum, kasıtlı, bilinçli olarak bir amaç uğruna alındıklarını düşünüyorum. suriye kuzeyinde yaşananlara karşı da ülkemizin tutumu başından beri doğru olmamıştı hala da değil. sonrada çıkıp KANDIRILDIK diyecekleri gün gibi aşikar...

VVadam ve koreci bunu beğendi.
  15. akkayat

akkayat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    77
    Ad Soyad:
    Erdem Akkaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Var tabiki ama yeterli değilmiş demekki takviye isteniyor

16. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Ben arapları hiç sevmedim, sevmicem. Böyle hain nankörlere anlı şanlı Türk kimliği verilmesini de kabullenmek istemiyorum. O kadar müslümanlarsa diğer arap ülkeleri kabul etsinler. Adamlar ülkesini koruyacağı yerde üreyip duruyorlar. Biri ülkeye alınacaksa kandaşlarımız alınmalı, onlara sahip çıkılmalı. Ülkede yeterince bölücü var bizim faturalarını ödediğimiz fazlasına ihtiyacımız yok.

Olayın asıl nedeninin başkanlık ve sonrasında ülkeyi bölmeye yönelik olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım.

17. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Alınsın diyenlere bir öneri ; evlerinize birer tane alıverin zahmet olmazsa.

VVadam, Murat, muhendus ve 6 kişi daha bunu beğendi.
  18. ismailgulce

ismailgulce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    468
    Ad Soyad:
    ismail gülce
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Valla forumda mersinli arkadaş var mi bilmiyorum, dün mezitli sahil ile viranşehir sahildeydim, adamlar denizi bildiğin işgal etmiş ortada türk yok, herkeste nargile mangal, ortalık resmen duman altı, viranşehir sahilindeki lüks restonlarda yine Suriyeli var, hatta suriyeden folklor ekibi vardı, bildiğin kendimi turist hissettim, abi adamlar 2-3 tane kadınla evleniyor it gibi doğuruyor, kız kardesimle yürüyüş yapiyorduk kaldırıma oturmuş abaza suriyeliler gelen geçene bakıyor kendimi zor tuttum, abi bunlar başımıza bela olarak kaldı , milletçe bir şeyler yapmak lazim

19. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben Eşşek gibi çalışıp ayın sonunu zor getireyim. Ayağımdaki çoraba kadar vergilerimi tam ödeyeyim. Benim Şehidimin ailesine, Gazilerimize üç kuruş maaş bağlansın. O kadar genç kardeşimiz var üniversitede okumak isteyip de okuyamayan. Elin Suriyelisi gelsin sınavsız direkt Üniversiteye girsin. Üstüne 1200 ₺ burs alsın. Türk öğrenci 400 ₺ burs ile okumaya çalışsın. Suriyelilere de her türlü hak tanınsın. Tabi işin ucunda oy var. Vatandaşlık vermek istemelerinin sebebi de ekstra seçmen, ne olacak. Asıl kendi ülkemizde mülteci gibi yaşamaya çalışan biziz.

Bizimkinden başka; Dünyanın hiçbir yerinde yabancılara, kendi milletinden daha fazla değer veren bir devlet yoktur!

Madem o kadar yardım sever bir hükümetimiz var, zor durumdaki Türkmen kardeşlerimizi yanımıza alsınlar.

Sonuç olarak bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak kesinlikle suriyeli yobaz arapları Ülkem sınırları içerisinde istemiyorum. Defolsunlar gitsinler.

20. sleyman_20

sleyman_20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    96
    Ad Soyad:
    Süleyman
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Bunu destekleyenlerde reisin büyük suriye planı diye lanse etmiyorlar mı deli olucam.yok o toprakları devlete katacakmis(koca Rusya Kırım i katamadi topraklarına hala), akıllı eğitimli kesimden yararlanilacakmis(sen önce ülkedekilerin değerini bil, onları teşvik ver, çalışacak mekan ver,bir suru cevher yok olup gidiyor Türkiye Cumhuriyetinde), güneydoğuda demografik olarak denge saglanacakmis!(sen o dengeyi suriyeden Arap ve Kürt terorist getirerek değil Orta Asya Cumhuriyetlerinden Özbek, Kırgız, Kazak Türklerinden getirerek yaparsin-bunu destekler miyim her zaman).biri de sey demis zaten kanunlarda vardı bu yeni birşey yok diye,bizde kanun diye birşey yok, normalde basit bir devlet işi gunlerini alırken, eger yukarilardan birileri diyorsa vatandaşlığa derhal alın diye,kanuna bir şekilde uydurularak butun Suriyeliler alınır o vatandaşlığa 1 saatte.Sen ehliyet cikarticam diye 1 hafta uğraş.birde bunları destekleyecek insan her turlu inanılmayacak şeylere inanıyor,ama gözündeki şeyleri göremiyor,gerçekten ümidim yok hiçbir şeyde.geçen gün biri yazmış bu ülkede birileri İslamiyet yoktur aslında dese 1500 yillik İslam yalanı diye kose yazısı yazarlar diye.doğru diyorlar bizim halktanda derler aslında İran musluman ya onlara gözdağı verdiler diye...artık kimseyle tartışmaya da gormuyorum.

Bu Sayfayı Paylaş