İki haftadır arabamla gezmediğim usta kalmadı ama bi triger setinden gelen sesi çözecek usta bulamadım ya başlarından savıyolar ya da anlamıyolar öle bakıyolar ankara da adamakıllı bi usta varsa ve bilen biri varsa bana bi adres veya tel verebilirmi?
ERDEM OTO Suat USTA ben yaklaşık iki hafta önce aracımın triger kayışını değiştirttim bir problem olmadı tecrübeli bir usta
ERDEM OTO Suat USTA ben yaklaşık iki hafta önce aracımın triger kayışını değiştirttim bir problem olmadı tecrübeli bir usta Adresi: İvedik Organize SAanayi Sitesi 35.Cd. 542.Sk.No:23 Tel : 312 3942473 GSM : 0532 673 4269 Düzenleyen : vosvoscuk
Hocam şimdi Triger seti 65 hava filitresi 5 bujiler 20 karter muhafazası plastik 20 arka kampana tornası 5 fren ayarı dahil toplam işçilikte içinde 170 lira verdim yani işçilik 50 liraya
valla o kadar işe işçiliği ii almış ben bir yerde sordum sadece triger işçiliğine 90 lira dedi kara kara onu düşünüyordum ne yapacam diye https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Kardeş öncelikle yetkili elleri yani servisi tavsiye ederim.Ama gitmek istemiyorsan sana şahane bir usta öneririm,ustaların ustasıdır.Şaşıp kalırsın neyse eğer usta bulamadıysan özel mesajdan yollarım